Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 250

Tema: ZPB 2005., 32. dio

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Lovro je dobro. Imao je temperaturu samo preksinoć. One flekice na plahti za koje sam mislila da su krv, je zapravo bila smola iz uha. Pije antibiotik, tj. imamo borbu dok ga ne popije, a nije čak ni loš okus. Za razliku od onog odvratnog silapena. Još mu je nos malo začepljen, ali i to prolazi.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Neka malo dobrih vijesti.
    Zaboravila sam ti reći da sam se šokirala neki dan kad si napisala kako Leda već govori neke riječi...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Paulita-super za Lovru,bitno da ide na bolje!

Mare-mm-u je bilo grozno na porodu samo iz razloga što je morao gledati moje bolove,i rekao je nikad više. Iako kad god spomenemo ev. trudnoću i porod,kaže da ne bi, ali zna da bi morao

Tvoj je bio stobom,jelda? I zašto mu se ne sviđa pa to je kao da ideš na kolače

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

e ja ću poludit danas . . . evo već 2 x otvaram forum i nađem hrpu postova nepročitanih između pročitanih i napisanih . . . pa koji mi je . . .

MM nije bio samnom iako je to ko mene jako brzo išlo i bez bolova, ali kod njega to nedolazi u obzir, on se užasno boji bolnice i nevoli krv.
    MM se šokirao za plaču i bio presretan

Ivan, Lovro i svi buBAČI ~FGRTV ~~~~~~~~~~~~~~
    sinek i ja pišemo zaje dno

ima li vijesti o Domiju i MB?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nije bio sa mnom na porodu, vjerujem da neće biti ni na slijedećem. Isto je priča u stilu - kako ću ja gledati da tebe boli a da ti pritom ne mogu pomoći?
    Meni, što se mene tiče, to nije ni važno, ali mi je krivo zbog njega jer sva ekipa koju znam a koja je bila sa suprugama na porodu s oduševljenjem priča o tom iskustvu, pa mi se čini da on propušta nešto važno.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Poslat ću navečer poruku MB. Vjerujem da su dobro !

Rokova baka je skomirana skroz. Operacija kao operacija je prošla dobro,ali jako teško dolazi k sebi. Bio je djeda maloprije kod nje i kaže da je jako loše i da je još pod utjecajem svega . Ne znam koliko traje oporavak nakon operacije od (mislim) 7 sati ! ?

Mial-Kiar super piše

A Roko i ja bili malo prošetati. Ne znam kako kod vas,ali kod nas kao u Londonu magla i šugavo. Roko naravno presretan što je vani. Kad smo izlazili samo je rekao da ne želi autom već samo da hodamo

Meni je jako bilo važno da mm bude samnom,da nije bio-ja bi ga ugušila doslovno
    I stvarno mi je bio od velike pomoći (ovo nije dobro,počela sam i njega hvaliti )

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja mom nisam dala prvi put jer reko ak me bude bolilo zadavit ću te tamo pred svima , a onda kad je sve brzo prošlo o ok, pitala sam ga za drugi put al njemu je bed pa nisam ni forsala, a ni čekat nije morao dugo 10 min 8)
    Trak i kod nas je London, al smo mi bili jutros, a mrzim biti vani po takvom vremenu zmažem se ko prase.
    jao Trak pa šta ti je kad ih hvališ - nešto je divlje u zraku
    ~~~~~~~~~~~~~~~ za sveki ( i moja ošla u bolnicu odvezo ju MM jedva je jutros na moj nagovor nazvala svoju dr i ova joj rekla da ide odma na zaraznu :? )
    pozdravi MB, Domiju ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mare i ja poznam par muških koji su bili na porodu i svi su oduševljeni, ali nisu ni svi muški za to.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne znam koliko traje oporavak. Vjerojatno ovisi o milijun faktora. Držim fige da sve bude u redu. Koliko godina ima?

Vrijeme kod nas.. nekakvo šućmurasto, bezvezno.
    Lovru nisam vidjela, evo, puna dva dana. Već mi fali puno.
    MM otišao na balote i peku, ja se izležavam i dalje.

Javi što kažem MB, obavezno.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mial, kakve simptome ti ima svekrva?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    mial, kakve simptome ti ima svekrva?
    Baš sam to htjela pitati.

Moja ima 56 godina,i inače je bila super u svakom pogledu!

Znam da ti fali Lovre,ali ja bi vrlo rado 2 dana solirala

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

gripa + neka bakterija + 4 dana visoka temp koju uspije spustit do 38,7
    večeras mi je priznala da jako malo mokri, a puno pije , niš ne jede
    njena dr ju nije htjela ni pregledat opet
    a šta ak je nešto zarazno a ja s njom skoro pa stalno, bed mi zbog djece

jao Mare baš slušam tv pa ovo je grozno šta se dešava u susjedstvu tvom

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Bi i ja, da sam npr. u shoppingu u Grazu. Ovako... :/

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    jao Mare baš slušam tv pa ovo je grozno šta se dešava u susjedstvu tvom
    Ne spominji... Horror!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bi i ja, da sam npr. u shoppingu u Grazu. Ovako... :/
    tako i meni kad Kala ode mojoj mami spavati
    prvo paše da se malo smirim, al brzo mi fali

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kaže MB da je Domagoj ok i da ga ne boli!

Detaljan izvještaj ćemo dobiti kad se vrati!

Bitno da je doma i da je sve prošlo dobro :D

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

:D :D :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Super za Domagoja :D

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

:D :D :D :D
    i doma su???
    pa to je super !!!!!!!!!!!!!!!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Domagoj :D :D :D

wana pa vi ste mrak , izgledate kao sa naslovne stranice

Kristijan se danas namucio sa kakanjem, rekao je da se boji u wc
    poceo ga i stomak boliti, pa sam mu "spricnila" u guzu "tekucinu-lijek" da ga natjera na wc i onda je trazio pelenu jer nije htio sjesti na wc i obavio je to u pelenu....
    ja stvarno ne znam kako cemo mi na zelenu granu sa kakanjem

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    ja stvarno ne znam kako cemo mi na zelenu granu sa kakanjem
    Nemam ti ništa pametno za reći.A kako ustvari funkcionira?Jesi mu skroz maknila pelenu,a onda ju samo vratiš kad kaže da će kakati?Ne kužim baš,ali čitam da ima još djece koja tako kakaju.Ako se ne varam i Lea od Točkice...

Jutros sam se rano probudila i nemamo vode jer nešto popravljaju.

Danas mm ima prvu samostalnu izložbu fotografija na koju ja naravno ne mogu ići

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    Trak ah baš šteta . a tvoja mama nije za čuvanje Roka?
    jel umjetnik nervozan ?

uh to za vodu nemoj mi ni spominjati . omah se sjetim bolnice kad sam Kiara rodila , bila sam 8 dana, a 6 nije bilo vode , 20 i nešto beba su prale sa 1,5 tople vode. mjesecima poslje nam je muka bila s kupanjem - djete mi doživjelo :shock: sa hladnom

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Modesty kaže da se Domagoj u zadnji tren popiškio da ne moraju ostat i da ih puste doma.....a što ćeš, mali pametnići! :D

Ni sa mnom nije bio MM na porodu - dvoumio se do zadnjeg trena, a ja ga nisam forsirala jer iskreno stvarno ne znam kako mi on to može pomoći ako mi se još tamo sruši u nesvjest još mi je samo to trebalo. Iako, kako sam ja došla rodit u 7 ujutro, a rodila u pol 10 navečer, on je dolazio preko nekoliko puta i stalno su ga sestre nagovarale i već kao da će doć, ali kad mi je na kraju balade ipak puko vodenjak, sve se izdogađalo tako brzo da je ušao na vrata baš kad je patrik proplakao. Doduše i za to kaže da je bilo nezamjenjivo iskustvo
    Isto tako, meni bi bilo draže da je mogao biti sa mnom onaj čitav dan u predrađaoni da mi ev. bude lakše podnijeti trudove, a kad sve to skupa konačno krene - brzo je gotovo. I još mi uvijek ne ide u glavu zašto tata može biti u rađaoni, a u predrađaoni ne može (bar u vinogradskoj) :?
    Kad sam bila tamo sama u trudovima, ipak sam se nekako držala na kupu, ali svaki put kad je on došao - raspad sistema, jer sam znala da pred njim mogu - tako da ako mene pitate - ovako je bilo bolje!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

haribo i mi smo u početku imali malih problema s kakanjem jer sam ga uvijek stavljala na wc kao i za piškenje, ali onda sam skužila da mu možda taj položaj ne odgovora i da se ne može dovoljno opustiti. Onda sam mu ipak kupila kahlicu i to se ipak pokazalo bolje.
    Jest da mi se x puta pokakao u gaće, ali kad sam god vidjela da se namješta u svoj položaj i da nešto smrducka, bez obzira što me nije pustio ni blizu, nekako sam ga uspjela svaki put u zadnji čas skinuti (jest da je to onako u ranu jesen bilo malo jednostavnije nego sad :/ ) i posjesti na kahlicu i on bi ostao sav začuđen i ponosan kako se uspio pokakati u kahlicu. S vremenom je bilo sve bolje, počeo je sam tražiti i sjedati, a danas svaki put uredno obavi u wc bez ikakvih problema! :D

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bokić!
    Trak ah baš šteta . a tvoja mama nije za čuvanje Roka?
    jel umjetnik nervozan ?
    Puno je razloga zašto moja mama ne može čuvati Roka-udaljeni su od nas 30 km,tata je bolestan pa mora sve oko njega,nema pojma s Rokom,operirala je koljeno 2 puta prošle godine pa je ograničena s kretnjama ,Roko je njoj pre živ za čuvanje,nikada nije pokazala interes za čuvanje...itd,itd.
    Uglavnom,osim sveki nemamo nikoga,eventualno svekar koji ga može odvesti u šetnju i to je radio kad je Roko bio kod njih,ali sad je i on van sebe od svega i dva puta na dan u bolnici.
    Sestra mi nije u Hr. (ali dolaze na ljeto :D :D ),brat od mm-a živi u Rijeci (ali njemu ne bi ni mogla ostaviti Roka jer je neozbiljan i nema djece),imam puno dobrih i dragih prijateljica,ali sve imaju barem jedno dijete,uglavnom dvoje. I sve rade ili su na porodiljnom pa nema smisla.
    Ova situacija je ustvari grozna i uopće joj se nismo nadali,pogotovo što je Roko kod sveki bio brzo nakon rođenja i stvarno je sve super štimalo...
    A valjda će opet biti tako.......

Umjetnik (striček traktor ) je cool što se izložbe tiče ,bar za sada,eno ga još spava,kao i medo

Mislim,mogla bi ja s Rokom da nema hrpu krasti po licu,izložba je u gradskoj knjižnici,doslovno ni 100 metara od kuće,ali izgleda još uvijek točkasto pa nema smisla!

Stijena-gdje si ti jučer na prozivci?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma bit će Trak
    striček traktor ( ) spava, joj ja nebi mogla od nervoze.
    a da Roka malo s puderom iznijansiraš ili i sebi nacrtaj točkice pa kao spremate se već za maškare

:D :D Domi pametna glavica

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ma bit će Trak
    striček traktor ( ) spava, joj ja nebi mogla od nervoze.
    a da Roka malo s puderom iznijansiraš ili i sebi nacrtaj točkice pa kao spremate se već za maškare
    da...vidiš...dobra ideja! Jučer predvečer smo šetali po ne baš rasvjetljenim ulicama i samo smo stali na kiosk kupiti njemu sokić a prodavačica se zgražala kako vodim bolesno dijete van
    Mislim...ima on još dosta krasi koje trebaju otpasti,ali oba liječnika su mi rekla da čim prva koza pređe u krastu,a nove ne izlaze van,da više nije zarazan. S tim da mi je liječnik na dežuri rekao da ga mogu i odmah po malo u šetnju,ali nisam naravno htjela,a i vrijeme je bilo koma!
    A i nije imao temperaturu i osim krsti je sve ok! Da nema 3-4 velike kraste,vodila bi ga!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a to ti je normalna reakcija. meni je prvi glas bio od tebe da se smije van.
    jer sam do sad čula samo one stare recepte, što se prenose s koljena na koljeno, da se nesmije ni prozračiti kuća :shock: :? , a kamoli van s kozicama.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Eto ,tako je meni pedijatar rekao,naravno uz uvjet da nema temperaturu!

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Haribo, ne znam kako Kristijan inače kaka ali Lea kaka samo u pelenu, ni čuti za wc i tutu. Isti problem ima i moja prijateljica koja je tražila savjet od dr. koja joj reče da obavezno svaki put kad traži pelenu joj se bez prigovora i da i da će sve doći na svoje, samo treba čekati da im se desi klik.
    Pusa bubancima!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mare-jesi bolje? Radiš?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

moji svi spavaju

i luce mi šmrca a i ja

ivan je bolje, daleko od zdravog ali bolje
    onaj kašalj je nakon popdnevnog spavanja nestao??
    zakašlje se tu i tamo

u

predrađaonama leži više žena na kupu, barem je tako na sd-u pa zato radi privatnosti ne puštaju muške
    u boxu si sama zar ne?

mm je bio oba puta, bez nagovaranja, posebno 2. put i svima koji se dvoume priča sa sjajam u očima o tome, ali ja sma u boxu rađala ni pola sata, nije bilo puno mučenja, da sma bila duže ne znam kak bi reagirao jer je on zakurio skoro 39 kad sam mu preko telefona rekla da idem u box sa ivanom
    luciju je držao prije mene

kakkanje u pelenu može dugo potrajati, ali tak i tako ne možeš ništa isforsirati dok ne dođe samo od sebe
    mala od mm-ove sestrične je još i za 4. ročkas tražila kakati u pelenu i onda je sama od sebe jednom tražila ići na wc
    i to je bilo to

super za domija i roka!!

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa

kakkanje u pelenu može dugo potrajati, ali tak i tako ne možeš ništa isforsirati dok ne dođe samo od sebe
    mala od mm-ove sestrične je još i za 4. ročkas tražila kakati u pelenu i onda je sama od sebe jednom tražila ići na wc
    i to je bilo to
    auuuuuuu, zlo mi jeeeeee

Što se poroda tiče, mm bio sa mnom, od 15h-18.40 kad samm rodila, neopisivo iskustvo, čim krene priča o tome gledam ga a njemu se izraz lica mijenja u čisto blaženstvo....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    čim krene priča o tome gledam ga a njemu se izraz lica mijenja u čisto blaženstvo....
    A mom se izraz lica mijenja u totalnu paniku

Sad je već zaboravio filing,ali je dugo govorio da je to njemu bilo prestrašno iskustvo!
    Ustvari,da su okolnosti bile drugačije,vjerujem da bi imao drugačije mišnjenje!
    Ali znam da bi i ev. drugi put ipak bio samnom,a i to je i moja želja (zapovijed )

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tu sam. Bolje mi je ali sam ostala još i danas doma. Omililo mi se.

Ali, bila sam jako vrijedna: opeglala čak četiri mašine robe.

trak, obavezno čestitaj mužu od nas!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ali, bila sam jako vrijedna: opeglala čak četiri mašine robe.

trak, obavezno čestitaj mužu od nas!
    mogu ti ja svoje poslati poštom , ak peglam nestignem na forum

Viš kako Mare misli. svakako čestitaj stričeku traktoru 8)

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Drage, hvala na pohvalama
    Pitajte Marušku-šminka čuda čini , morat ću vam staviti jednu naturalis pa ćete promijeniti mišljenje

Za početak, molim Vas da me ne zbanate nego pročitate
    Jure zaradio upalu uha
    Dobio Klavocin- 10 dana (ako ne računamo onaj amoxil od ljeta, ovo mu je "prvi pravi" lijek i antibiotik). Unam da bih trebala biti zadovoljna što smo do sad izdržali, ali, isto mi je žao
    Upala se vuče već cca mjesec ipo dana, boli ga pa ne boli, na dane, nekad manje, nekad više. Stavljala mu Garasone kapi 3 dana-pomoglo trenutačno, ne i trajno, a bol se vratila sa "prvim curenjem nosića- sekret od prozirnog do gustog žutog(tad je počela bol)".
    Jučer odem u peda kaže upala uha definitivno i da Klavocin (ped inače nije sklon davati antibiotike, dapače, tome se jako opire, a ja sam ga 20 puta pitala je li siguran da mu treba antibiotik- DA :/ )
    A idemo na skijanja 19. pa da budemo mirni i sigurni.
    Pitala sam dal da napravim briseve-ne, ne treba :/

Što da napravim da budem sigurna da je bakterijska upala uha i da ne pije antibiotik uzalud?
    Termperature nema.

~~~~~~~~~~ da nam uheco brzo prođe
    ~~~~~~~~~~ za sve bubance.

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ni kod nas ništa novog još je u peleni ,tuta uvijek pred nosom al neželi :/ jedino možda kad bi forsirala
    zavidim vam koji ste se riješili pelene
    sreća,drugih poroka kao duda ili flašica nemamo

već brinem koliko Mateo može pojesti,od kud sad toliki apetit
    od jutros:
    zdjelicu čokolina oko 30g
    šnita kruha sa zdenkom
    voćni jogurt
    zdjelicu čokolina oko 20g
    mandarinu

sad će uskoro ručak a on tamani sve pred sobom
    drago mi je al bojim se da pretjeruje
    čula sam da dugo dojena djeca kasnije pate od prekomjerne težine :? pojedinosti neznam

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

wana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođe uheko!!!

evo ja ću se opet ponoviti
    ista stvar s Kiarom je bila, osim što sam ga još vodila na ispiranje uha u bolnicu tjedan dana.
    temp. isto nije bilo, klavocin 10 dana, fiziološka u nosić u neograničenim količinama. ali njemu je curilo u potocima van pa smo zato ispirali. ljevo uho je bilo katastrofa i kad bi ležao na ljevoj strani u roku pol sata mokro od uha veličine njegove glave :shock: , to je za nepovjerovati. nakon prvog dana klavocina , prva noć otspavana u komadu bez vike i plakanja.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

zaboravih čestitati barba Traktoru (ali i teti traktorki, jer da ona nije njegova podrška, snaga i vječna inspiracija...teško bi se sve to ostvarilo )

MM nije bio sa menom na porodu, niti ima ikakve želje. I meni je žao, al to je njegova odluka i njegov propust. Hvala Bogu pa imam osoba koje su mi, ruku na srce, od njega na porodu puno potrebnije i korisnije.

za kakanje-strpljenja dok se ne dogodi "klik" u glavici. Nama je to pomoglo.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nina to ti je znak da mu se organizam vratio u normalu. samo nek on papa.
    prvi glas za dugo dojene :?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

wana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođe uheko!!!

evo ja ću se opet ponoviti
    ista stvar s Kiarom je bila, osim što sam ga još vodila na ispiranje uha u bolnicu tjedan dana.
    temp. isto nije bilo, klavocin 10 dana, fiziološka u nosić u neograničenim količinama. ali njemu je curilo u potocima van pa smo zato ispirali. ljevo uho je bilo katastrofa i kad bi ležao na ljevoj strani u roku pol sata mokro od uha veličine njegove glave :shock: , to je za nepovjerovati. nakon prvog dana klavocina , prva noć otspavana u komadu bez vike i plakanja.

hvala . Čak sam pitala da li je potrebno ispiranje-kaže ne, nije puno smole, ok je, ali upaljeno.
    Nos više ne curi, ali tko zna što se "iza" događa

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

klavocin je za upalu, al bilo bi dobro bez obzira što nosić ne curi malo kapnuti fiziološke meni pedijatar preporučio.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    čula sam da dugo dojena djeca kasnije pate od prekomjerne težine :? pojedinosti neznam
    Ne vjerujem u ovo. Moj pati od rođenja od prekomjerne težine

Ne brini Nina,moj je od jutros (od 10) potamanio : Čokolino (pun tanjur) , pola kifle sa maslacem,tanjur juhe i još će pojesti jogurt sa voćem i mloijeko za spavanje

Wana-da uho brzo prođe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i da zdravi odete na skijanje!!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    zaboravih čestitati barba Traktoru (ali i teti traktorki, jer da ona nije njegova podrška, snaga i vječna inspiracija...teško bi se sve to ostvarilo )
    Hvala,hvala,hvala

Ustvari da nije mene ,ne bi on to ni postigao

Ustvari,ja sam zaslužna za sve

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I da se zezaš, tako je

Znam, špricam mu fiziološku, čak se razmišljam prvi put i Operil P.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

prijatelju Juri. Proći će to brzo.

NINA, probaj Mateov apetit iskoristit za 'uvalit' mu ono što inače neće da jede a što misliš da bi trebao jesti.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ustvari da nije mene ,ne bi on to ni postigao

A onda za par godina ćeš sve to naplatiti... K'o Bill I Hillary... 8)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

NINA, probaj Mateov apetit iskoristit za 'uvalit' mu ono što inače neće da jede a što misliš da bi trebao jesti.
    Pametna si ti Mare,nema šta
    Jedino što recimo kod nas toga baš i nema . Voće i povrće obožava,meso tamani kao da nikad nije jeo.
    Jede i slatko,kolače,čoksu...
    A uvijek me sramoti kad negdje dođemo i netko ga ponudi sa slatkišima...e onda navali kao da nikada doma ne dobije...popi****!

A ovo za fotkanje....naravno da ću mu naplatiti....samo da još krenu multimilijunki poslovi i odoh ja na Havaje !!
    Ne,ne morate se bojati,javit ću se ja i od tamo

A di me nađe sa Bilom i Hilary

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A riba? Žitarice?

Da ja moram raditi spiskove, onaj 'jede' bi bio jaaako kratak.. :/

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno