Mostoji li mogućnost da najnoviji postovi neke teme budu uvijek prvi. Znam to namjestiti na jednom i kada se odjavim sa foruma opet je najnovija poruka donja. :?
Mostoji li mogućnost da najnoviji postovi neke teme budu uvijek prvi. Znam to namjestiti na jednom i kada se odjavim sa foruma opet je najnovija poruka donja. :?
Stvarno se trudim skuziti o cemu pricas, al mi ne ide :/
Daj malo detaljnije pls...
da, ne bi niti ja sama sebe shvatila sada kada ovako čitam.Baš mi je neugodno.
A sada da pokušam objasniti:
Kada čitam neku temu, npr odbrojavanje najnoviji post je zadnji pa moram skrolati sve do kraja ekrana. Na dnu ekrana postoji Prethodni postovi i padajući menu-e sa za sort. POstavljeno je prvo najstarije. Kada odaberem prvo najnovije najnoviji postovi su mi prvi i tu formu bi htjela zadržati ali kod svakog prelaska na novu temu taj sort se izgubi.
svašta čovjek nauči. Ja sam evo tek sad prvi put skužila da mogu sortirati po željiOriginally Posted by Dodirko
![]()
Hoces da ti otkrijem jednu tajnu? Do ovog trena nisam imala pojma da ova opcija uopce postoji![]()
![]()
![]()
Stvarno ne kuzim zasto ne ostane tako nakon odlogiravanja :/
znaš kak ja to rješavam...
ne klikam na samu temu koju otvaram
kao npr. da sad imaš temu Trudnoća ja ne ulazim tu nego kad otvaram temu klikam kod imena onog tko je zadnji postao i otvara mi zadnji taj post tak da ne moram pregledavat cijelu stranicu ak neću nego idem od najnovijeg prema gore do kud me zanima...
makar vjerujem da i ti to tak radiš kad hoćeš, al te vjerojatno generalno zanima rješenje problemčića...
Originally Posted by ZO
ZO, hvala do neba
upravo si me spasila konstantnog skrolanja - već me glava bolila
ja se toga ne bih napiknula da još 100 godina surfam![]()