-
oticanje- posljedica prekomjerne težine ili...?
Sad sam 37+5, sa +20 kg, a bojim se da je sad i nešto više od 20 kg! Primjećujem već neko vrijeme, moglo bi se reći otprilike mjesec dana kako mi otiču noge, prsti, pa čak i lice, prije bi to bilo uslijed hodanja i obično navečer (tad su mi samo noge oticale), a zadnjih tjedan dana to mi je tokom cijelog dana-( i to noge, ruke, lice, )i bez obzira jel ja hodala ili mirovala..
e sad..od nekih sam načula da do oticanja dolazi kod onih trudnica koje su dobile previše kilograma...kakva su vaša iskustva?
-
-
-
-
Ako nema tlaka i albumina u mokraći onda je od debljine, smanji sol svakako.
-
hvala....
a naljutila se na svoju majku kad mi je rekla da mi je to od debljine..oprosti mama
-
ja sam dobila 12 kg...oticala sam zadnjih mjesec dana jako..u licu sam bila ko buhtla...tlak uredan,kks,dks sve uredno...
-
meni oticu noge, tj. stopala. vecinom uvecer. ne brinem, ispuhat ce najkasnije zajedno sa trbuhom. :D
-
meni takoder dosta oticu noge i prsti,i jucer sam bila bas pri kucnom doktoru koji je ujedno i ginekolog i reko je da je to i od plodne vode i da se samo ne treba jesti prevec slano u trudnoci i da to ode poslije poroda........tak da nije nikaj strasno
-
hehhe sad ćete se smijat kad čujete da je meni samo desna noga otečena, to mi baš čudno..mislim, je i lijeva al skoro nezamjetno! Razlika se vidi iz aviona..
sutra ulazim u 40.tjedan....i svaki dan se veselim da je onaj pravi i da ću uskoro roditi...kako to iščekivanje ubijaaaa
-
kristina, sad si me podsjetila na moju "desnu".
ajme, kao da nije bila moja. a lijeva, ništa. doktorica je komentirala - noge dviju različitih žena.
ne brini, čim rodiš, već sljedeći dan doći će sve na svoje. na očigled se ispuše.
-
znači nisam jedina
-
nisi...nisi jedina
-
ja rodila 27.1. prekrasnu curu od 3700 i dugačku 54!!!
u startu izgubila 10 kg, i da splasnula sam, no ni dalje ne mogu vjenčani prsten stavit na prst pa si sve razmišljam dal da ga idem uskoro proširivat ili da još ipak pričekam neko vrijeme :?
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma