Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: voće

dija0

Početno voće

bok curke daj mi recite jel se od voća smije sve jesti ja jedem u zadnje vrijeme šipak pa neznam jel mi može kaj škoditi

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja sam jela sve normalno i nista mi nije skodilo. ma odakle ti sipak u ovo doba godine?

dija0

Početno

pa kaj ja znam ima ga to ti je onj sipak kaj munutra imaju male crvene bobice

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I ja jedem svo voće, naravno sezonsko. A šipak je, navodno, dobar jer ima vitamin C (a njega treba svaki dan obnavljat). Proguglaj malo ako te zanima koje voće je dobro za što. Ja sam jedino pročitala da ako trebaš pazit na kilažu da izbjegavaš banane jer su pune škroba :?

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj dija0 prvotno napisa
    pa zar svaki nije takav? ja obozavam sipak zato se cudim da ga ima u ovo doba godine...

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ne spominjite sipak
    Naime, i prije nego li se pojavio + na testu jela sam 2-3-4 sipka dnevno..i drzalo me sve do nedavno. Svaki dan obavezno..MM i mama su bili zaduzeni za pronalazak sipka po gradu..Sjecam se jedne kupnje kada je mama teglila 8 kila sipka sa placa i dosla doma pa mi rekla kako nema vise..bila sam tuzna kao da se ne znam sta desilo...Jos se uvijek moze nabaviti (Dolac) a i imam rezervu u frizideru..tako ne propada.
    E sad ono glavno...sipak je jako zdrav u trudnoci zbog puno vitamina ali i zbog folne koja nam je potrebna..tako da samo ti udri po njemu!!

Jos nesto da ispricam...jela mama kod mene sipak i od njega znaju nokti potamniti a imala je neki sastanak poslije toga..i jos kaze kako joj je totalni bed ali sta se moze...I naravno da ju je jedna zenska pogledala a ona njoj u stilu: Kcer trudna pa tamani sipak a ja joj pravim drustvo. Poslije se ispostavilo da je to bila doktorica koja joj je odgovorila: Gospodo da znate kako je sipak zdrav u trudnoci ne bi joj vise pravili drustvo i jeli joj ga! I tako sam ja dosla na zelenu granu - nitko mi nije jeo sipak

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa
    pa zar svaki nije takav? ja obozavam sipak zato se cudim da ga ima u ovo doba godine...
    čemu se ti čudiš?
    pune su ga trgovine...

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Gago prvotno napisa
    Citiraj zhabica prvotno napisa
    čemu se ti čudiš?
    pune su ga trgovine...
    ma da??? a di? ma di vi svi zivite? ja pokusala prosle godine sacuvat koji do 11 miseca pa mi se sav sasusio i nigdi ih nisam nasla friske za kupit.
    jos malo OT: kad cistis sipak da ti prsti ne pozute (to ti kiseline iz soka iz kore reagiraju za proteinima u kozi pa potamne) onda ti je dobro imat pored sebe vlaznu krpicu i svako malo obrisat prste, da ti ne potamne, meni nikad nisu tamni a tamanim sipak kad je sezona

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

e da sam znala! prije par tjedana mi je mm donio ca. kilu sipka, a ja od mucnina ni ziniti ne mogu, tako da je jadan uvenuo. steta, mogla sam ga tebi poslati jedino banane nekad mogu pojesti (danas recimo nije bio taj dan ) i kivi. Sad cu pokusati naribati jabuku, jer nesto slutim da je "u prirodnom stanju" necu moci podnijeti. Sta ti je biti trudna zimi! Gdje su breskve, tresnje, jagode...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja sam isto baš jadna kaj sam trudna po zimi.... I mama i sveki imaju vrt od proljeća do jeseni sa divnim slatama, paradajzekima, paprikom, tikvicama, blitvom...Uh, ne smijem mislit uopće

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

tješim se s tim da ću se fino hranit kad mali stigne... bu imal kaj fino cicat

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •