Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: apartman u Klaićevoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno apartman u Klaićevoj

zna li netko koliko košta dan, je li gužva, treba li se rezervirati, s koliko apartmana raspolažu????dosta mi je hitno, N. mora na operaciju nismo iz zg i ja bi uzela apartman da mogu biti s njom, pa...

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

šta nitko ne zna ništa o smještaju u klaićevoj? :?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mislim da se apartman nigdje ne može rezervirati: kada dođeš, ako je slobodan, dobiješ, ako nije... ne dobiješ...

sigurna sam da se nedavno pisalo o cijenama apartmana u svim bolnicama gdje roditelj može biti uz dijete, potraži malo.

držim fige

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa nazovi Klaićevu, nadam se da se nešto promijenilo jer prije dva mjeseca nije bilo mogućnosti da roditelj bude s djetetom.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja ti isto ne znam, ali jučer sam srela jednog tatu kod pedijatra kojemu je curica od 4mj. trebala ostati u bolnici tj. Klaićevoj, i on je rekao da djeca, čini mi se mlađa od 6mj. moraju biti s mamom u apartmanu, oni su ga dobili, žena mu je ostala s curicom, a on je došao po uputnicu za bolnicu, pa predpostavljam da je besplatno.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

kad smo mi bili u bolnici dojilje su bile besplatno...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mislim da je netko napisao 850 kn. :shock: Dnevno!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pužić, ako dojite, moraju ti osigurati smještaj

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

vjerojatno nije isto po svim odjelima

moje iskustvo (mislim da je odjel kirurgije, ali zaboravila sam detalje): imali su dva apartmana na koje imaju pravo mame dojene djece mladje od 6 mjeseci. ako su puni, onda nije dobro... prednost u tom slucaju imaju mame koje nisu iz Zagreba.
    i to ide na uputnicu koju pise mamin izabrani dr. opce prakse

medjutim, stvar je u tome sto u takvoj organizaciji mame mogu biti s bebom samo po danu, i jednom u noci mogu doci u sobu radi dojenja

ne znam je li se to promijenilo, nadam se da je, u smislu da mame, ukljucivsi i one koje ne doje, mogu biti stalno sa svojom djecom. mislim da bi stvarno trebalo nazvati.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Koliko se sjećam (od prije 2,5 godine) nemaju svi odjeli u Klaićevoj mogućnost boravka mama s djecom, pa čak ni uz plaćanje.
    Mislim da za bebe mlađe od 6 mjeseci moraju naći smještaj pa makar i na drugom odjelu. Npr. urologija uopće nema mogućnost smještaja mame sa djetetom, ali odjel nasuprot njega (mislim neurologija) ima.

mislim da se apartman nigdje ne može rezervirati: kada dođeš, ako je slobodan, dobiješ, ako nije... ne dobiješ...
    Ovo nije točno, barem što se Rebra tiče. Ako se unaprijed naručuje na neki zahvat (govorim za dječju kirurgiju) može se kod kirurga rezervirati apartman. To je onda sigurno jer te apartman čeka. Nema šanse da se neko uvali preko reda.
    Jedino ako završite neplanirano, tj. hitno na odjelu, onda kako potrefiš, ako je slobodan može a ako nije bed luck. I ti apartamni nemaju veze sa dobi djeteta jer se plaćaju.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala vam svima na savjetima, na žalost N. ne sisa više i po toj osnovi nema šanse da budem s njom.al snašli smo se za smještaj u zg-u, pa će ju dr. otpustiti na večer taj dan kad je operacija s tim da dolazimo još par dana u dnevnu bolnicu, tako ćemo biti svi zajedno.

nadica_b avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Do 5. godine ima pravo jedan roditelj biti po danu s djetetom, a bez obzira na dob i roditelj djeteta s pp

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •