zna li netko koliko košta dan, je li gužva, treba li se rezervirati, s koliko apartmana raspolažu????dosta mi je hitno, N. mora na operaciju nismo iz zg i ja bi uzela apartman da mogu biti s njom, pa...
zna li netko koliko košta dan, je li gužva, treba li se rezervirati, s koliko apartmana raspolažu????dosta mi je hitno, N. mora na operaciju nismo iz zg i ja bi uzela apartman da mogu biti s njom, pa...
šta nitko ne zna ništa o smještaju u klaićevoj? :?
mislim da se apartman nigdje ne može rezervirati: kada dođeš, ako je slobodan, dobiješ, ako nije... ne dobiješ...
sigurna sam da se nedavno pisalo o cijenama apartmana u svim bolnicama gdje roditelj može biti uz dijete, potraži malo.
držim fige![]()
Pa nazovi Klaićevu, nadam se da se nešto promijenilo jer prije dva mjeseca nije bilo mogućnosti da roditelj bude s djetetom.
Ja ti isto ne znam, ali jučer sam srela jednog tatu kod pedijatra kojemu je curica od 4mj. trebala ostati u bolnici tj. Klaićevoj, i on je rekao da djeca, čini mi se mlađa od 6mj. moraju biti s mamom u apartmanu, oni su ga dobili, žena mu je ostala s curicom, a on je došao po uputnicu za bolnicu, pa predpostavljam da je besplatno.
kad smo mi bili u bolnici dojilje su bile besplatno...
Mislim da je netko napisao 850 kn. :shock: Dnevno!
pužić, ako dojite, moraju ti osigurati smještaj
vjerojatno nije isto po svim odjelima
moje iskustvo (mislim da je odjel kirurgije, ali zaboravila sam detalje): imali su dva apartmana na koje imaju pravo mame dojene djece mladje od 6 mjeseci. ako su puni, onda nije dobro... prednost u tom slucaju imaju mame koje nisu iz Zagreba.
i to ide na uputnicu koju pise mamin izabrani dr. opce prakse
medjutim, stvar je u tome sto u takvoj organizaciji mame mogu biti s bebom samo po danu, i jednom u noci mogu doci u sobu radi dojenja
ne znam je li se to promijenilo, nadam se da je, u smislu da mame, ukljucivsi i one koje ne doje, mogu biti stalno sa svojom djecom. mislim da bi stvarno trebalo nazvati.
Koliko se sjećam (od prije 2,5 godine) nemaju svi odjeli u Klaićevoj mogućnost boravka mama s djecom, pa čak ni uz plaćanje.
Mislim da za bebe mlađe od 6 mjeseci moraju naći smještaj pa makar i na drugom odjelu. Npr. urologija uopće nema mogućnost smještaja mame sa djetetom, ali odjel nasuprot njega (mislim neurologija) ima.
Ovo nije točno, barem što se Rebra tiče. Ako se unaprijed naručuje na neki zahvat (govorim za dječju kirurgiju) može se kod kirurga rezervirati apartman. To je onda sigurno jer te apartman čeka. Nema šanse da se neko uvali preko reda.mislim da se apartman nigdje ne može rezervirati: kada dođeš, ako je slobodan, dobiješ, ako nije... ne dobiješ...
Jedino ako završite neplanirano, tj. hitno na odjelu, onda kako potrefiš, ako je slobodan može a ako nije bed luck. I ti apartamni nemaju veze sa dobi djeteta jer se plaćaju.
hvala vam svima na savjetima, na žalost N. ne sisa više i po toj osnovi nema šanse da budem s njom.al snašli smo se za smještaj u zg-u, pa će ju dr. otpustiti na večer taj dan kad je operacija s tim da dolazimo još par dana u dnevnu bolnicu, tako ćemo biti svi zajedno.
Do 5. godine ima pravo jedan roditelj biti po danu s djetetom, a bez obzira na dob i roditelj djeteta s pp