Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: nemirna je

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno nemirna je

Beba mi je stara 3 i pol mjeseca. Grčevi su prošli. ovih dana je dosta nemirna i ne može dojit dugo, počne plakat, papa možda 5 il 10 min. i onda kao da joj nešto smeta. nikako da se najede kako spada. gledala sam čeljust, al ne vidim da joj raste zub. jel moguće da joj to smeta al se još ne vidi? sve ostalo je isto, probala sam mjenjati položaj, nije to, dosta bljucka, al to valjda zato što je nemirna.
    Kako da joj pomognem?

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

moja je isto 3.5 mj. i slično se ponaša,ona je moje drugo dijete pa se manje sekiram.u nazad dva tjedna dva puta sam se izdojila i nahranila ju na bocu jer nije htjela ni bradavicu staviti u usta, a kamoli sisat!puno manje spava(danas duga šetnja pa je odspavala 3 h,što nije duuugo),teže zaspi,traži isključivi mir za sisanje(do sad je brat mogao trčkarat okolo, 2.5god.).samo se ne živciraj jer nas "nanjuše"i onda je još gore!polako i opusti se ona je o.k!

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

u to doba se pocinju zanimati za okolinu i teze sisaju ako im bilo sto odvlaci paznju
    u vecini slucajeva pomogne zamracenje prostorije te gasenje TVa i radija (opcenito smanjenje buke), kao da idete spavati

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i moja je u toj dobi počela histerizirati, mislili smo da su zubići ali do sad joj nisu izašli, na kraju sam shvatila da teže zaspi po danu pa postane preumorna i nervozna (noću spava normalno). Tako da sam je počela uspavljivati noseći je u marami na šetnje u šumu, to je obavezno palilo, ponekad i samo po kući pa kad se uspava mogu je polako spustiti u krevet. Svekrva je isto uspava nunajući u rukama. Od onda je opet više-manje mirna. Spava po par puta na dan oko pola sata do sat i pol.
    Dobivam komentare da sam je naučila na ruke ali to ignoriram, pa ne mogu ostaviti dijete da vrišti (mene su ostavljali pa nisam normalna )

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I zadnjih par večeri jaaaako tužno plače,cure joj suze i ne može sisat. nešto ju boli , al ne znam šta. pomislila sam da je GER.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •