Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: početak dohrane - neće da sisa

diva7 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno početak dohrane - neće da sisa

Bruno je super prihvatio dohranu, ali ispočetka to uopće nije utjecalo na dojenje, no primjetim da mu se dohrana jako sviđa i u zadnjih par dana po danu uopće ne želi sisati. Nekoliko puta (kad ide spavati po danu) ga prevarim pa mu u polusnu dam sisu...onda hoće. Kad je budan ni pod razno.
    A po noći sisa, ali isto manje nego do sada. Da li je njemu dovoljno to večernje i noćno sisanje...nekad ga uhvatim na frku i ujutro? Pomagajte! Bojim se da mi se laktacija ne smanji. Jel potrebno da se po danu izdajam kako bih održala mlijeko? Voljela bih ga još dojiti...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

koliko je Bruno star?

diva7 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

7 mjeseci

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja bih na neko vrijeme ukinula dohranu.
    ionako je u prvoj godini mlijeko osnovna namirnica i zadovoljava sve potrebe djeteta.
    kako si i sama krenula, doji ga u snu, polusnu, u zamračenoj i mirnoj prostoriji... a sa dohranom kreni kada se opet ustabili.
    ali, ne "navaljuj" odmah sa pravim obrocima nego doslovce po žličicu - dvije.
    gladan neće biti, bez brige...

diva7 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

apricot, hvala ti na savjetu...mogu probati, ali se čisto bojim kako će to izgledati. On ni prvi put nije pojeo žličicu-dvije, nego se dobro napapao. U svakom slučaju, probat ću mu barem smanjiti količinu.

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kako si i sama krenula, doji ga u snu, polusnu, u zamračenoj i mirnoj prostoriji... a sa dohranom kreni kada se opet ustabili.
    ali, ne "navaljuj" odmah sa pravim obrocima nego doslovce po žličicu - dvije.
    .
    upotpunosti se slažem .ja sam imala vrlo bolno iskustvo sa mojim sinom oko 8 mj. kad sam uvela malo konkretniju nadohranu.doslovno u dva dana je prestao sikit,ja neuka nisam forsirala(a poklopilo se sa mojom neispavanom fazom),pa sam to možda i htjela.uglavnom sad mi je neopisivo žao. mislim da je to neko krizno i prijelazno razdoblje!sretno !

diva7 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

samo ukratko da vam podnesem izvješće...otkako sam vam pisala Bruno je sam počeo odbijati dohranu...ne potpuno, ali puno manje jede i naravno vratio se sisanju više...baš onako kako bih ja htjela. Ne znam, možda su u pitanju zubići...nešto mi je plačljiv zadnjih par dana, ali ponovo želi više sisati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •