-
početak dohrane - neće da sisa
Bruno je super prihvatio dohranu, ali ispočetka to uopće nije utjecalo na dojenje, no primjetim da mu se dohrana jako sviđa i u zadnjih par dana po danu uopće ne želi sisati. Nekoliko puta (kad ide spavati po danu) ga prevarim pa mu u polusnu dam sisu...onda hoće. Kad je budan ni pod razno.
A po noći sisa, ali isto manje nego do sada. Da li je njemu dovoljno to večernje i noćno sisanje...nekad ga uhvatim na frku i ujutro? Pomagajte! Bojim se da mi se laktacija ne smanji. Jel potrebno da se po danu izdajam kako bih održala mlijeko? Voljela bih ga još dojiti...
-
Osoblje foruma
-
-
-
apricot, hvala ti na savjetu...mogu probati, ali se čisto bojim kako će to izgledati. On ni prvi put nije pojeo žličicu-dvije, nego se dobro napapao. U svakom slučaju, probat ću mu barem smanjiti količinu.
-
kako si i sama krenula, doji ga u snu, polusnu, u zamračenoj i mirnoj prostoriji... a sa dohranom kreni kada se opet ustabili.
ali, ne "navaljuj" odmah sa pravim obrocima nego doslovce po žličicu - dvije.
.
upotpunosti se slažem .ja sam imala vrlo bolno iskustvo sa mojim sinom oko 8 mj. kad sam uvela malo konkretniju nadohranu.doslovno u dva dana je prestao sikit,ja neuka nisam forsirala(a poklopilo se sa mojom neispavanom fazom),pa sam to možda i htjela.uglavnom sad mi je neopisivo žao. mislim da je to neko krizno i prijelazno razdoblje!sretno !
-
samo ukratko da vam podnesem izvješće...otkako sam vam pisala Bruno je sam počeo odbijati dohranu...ne potpuno, ali puno manje jede i naravno vratio se sisanju više...baš onako kako bih ja htjela. Ne znam, možda su u pitanju zubići...nešto mi je plačljiv zadnjih par dana, ali ponovo želi više sisati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma