Sad ću van reći, ja sam rodila u Petrovoj 3.6.07. i bila sam smještena u apartman, mali je bio samnom kad god sam to poželjela ćek i po noći su mi ga dali na dojenje, no prvi i drugi dan sam bila strgana a i nisam imala dovoljno mlijeka pa sam spavala ko top iako je sestra došla vidjeti jel sam budna da donese maloga na dojenje, nisam ga vidjela jedino kad je bio oko 3h na lampama imao je žuticu.
Sestre su bile svršene i doktori također, sestre su dolazile svako malo provjerevati kako sam jel treban nešto protiv bolova.
Porod je bio super puno bolje nego što sam očekivala, stručni doktori i babice ljubazni do bola...
Malo si me recnuli , ali pristala bih na sve, oni imaju fakultet i znaju što rade..
da napomenem da je hrana u apartmanu puno bolja što je vrlo važno, vidi se razlika...
Izbori se za apartman, ja nisam imala nikakvu vezu sve sam preglede obavljela privatno i nisam nikad bila u bolnici osim na porodu i prije na tečeju, bez i jednog pregleda tamo..
I rode drage, mislim da je normalnije platiti apartman i biti normalan i jednostavan nego ići rađati u Austriju ili Sloveniju...