Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: tusiranje s bebom

mmagnolija avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno tusiranje s bebom

Zanima me da li se netko od vas tusira s vasim bebacima?
    Naime, koliko sam shvatila, svi kupaju bebe u kadicama, malim ili malo vecim a nitko nigdje ne spominje tusiranje...

Mm je jednu vecer onak spontano uzeo Luciju, kada je imala jedno mjesec dana, u narucje i s njom pod tus. I od onda ju tusiramo, on ili ja, kad se mi tusiramo prije spavanja tusira se i ona.

I nekako mi se cini full zadovoljna. Doduse ima mudru, ozbiljnu facu, nis se ne smjeska, ali cini mi se da se osjeca puno sigurnije nego u kadici u kojoj se trza i bacaka.

Zanima me vase misljenje i da li je netko prakticirao isto? I do kada?
    Naime, mi niti nemamo kadu, pa ce kupanje cim preraste ove male kadice ionako biti mission impossible, preostaje smo tus (doduse, zao mi je sto nemamo kadu ali kaj se more).
    Ima li jos takvih bez kade i kako ste to rijesili?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

isto tuširanjem,baš uživa,sad kaže da pada kiša,ne brini se

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

evo mi smo se isto kroz prvu godinu često zajedno tuširali (čak imamo i jednu nosiljku od neoprena za takve prilike, iako već smo ju sad prerasli)
    Isto tako nemamo kadu nego samo tuš kabinu. I kroz cijelu drugu godinu kombiniramo tuširanje i kupanje u kadici. L uživa i u jednom i u drugom

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Sun prvotno napisa
    evo mi smo se isto kroz prvu godinu često zajedno tuširali (čak imamo i jednu nosiljku od neoprena za takve prilike, iako već smo ju sad prerasli)
    Isto tako nemamo kadu nego samo tuš kabinu. I kroz cijelu drugu godinu kombiniramo tuširanje i kupanje u kadici. L uživa i u jednom i u drugom
    potpisujem.
    i mi imamo tus kabinu, L. se tusirala (i jos uvijek se tusira) samnom i sa tatom, i uziva i pod tusem i u svojoj kadici

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I mi smo se ponekad tuširali dok je bila još ful mala, ali sada je u kupaonici hladno pa ipak to obavimo u kadici u kuhinji. Sad postaje sve teže držati ju na mjestu. Jedan dan će mi samo iskočiti iz kadice. Moji frendovi malecku stave na debeli ručnik u veliku kadu i tuširaju je samu. Tako su od njezinog 3. mjeseca jer je bila nemirna u kadici.

bauba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni je tuširanje sa A. nemoguća misija a tako bih rado...
    svaka vam čast koji to uspjevate.
    i dalje mozgam kako to kod vas izgleda..

milamaja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mi našu Leu (4 i pol mjeseci) stavimo u onog medvjedića za kupanje i onad je tuširamo, ona stvarno uživa i uopće joj ne smeta ni tuširanje po glavi

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj bauba prvotno napisa
    meni je tuširanje sa A. nemoguća misija a tako bih rado...
    svaka vam čast koji to uspjevate.
    i dalje mozgam kako to kod vas izgleda..
    zasto?
    pa u najgorem slucaju sjedni u kadu i stavi ga u krilo, npr.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

N se tušira kad je MM u popodnevnoj smjeni. ja imam kutnu tuš kabinu s dubljom kadom koja u kutu ima povišenje pa sjednem, N polegnem na svoja bedra i tuširamo se.

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mihovil je od početka mrzio kupanje tako da smo se jako rano počeli tuširati (imao je nešto malo manje od tri mjeseca). To mu je bilo skroz ok i vodica mu nije smetala. Tek je sa 11 mjeseci počeo stvarno uživati u kupanju. Kupamo se zajedno, u velikoj kadi... Na linku koji ću staviti imaš baš prve dvije fotke pod tušem. Tu je imao 6 mjeseci

http://public.fotki.com/veronika30/makarska-2007/

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Zvuci mi super! Ja se s maleckom kupam zajedno u kadi kada sam kod mojih roditelja. Malo je reci da uzivamo! Cim krenu topliji dani isprobacemo i tusiranje - ovde mi je za sada problem ugrejati ogromno kupatilo.

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja sam se jednom samo otuširala s E. i to kad se pokakala nakon sedmodnevne pauze. Kakice je bilo po svuda, meni, njoj, stoliću za prematanje i nisam znala kako je očistit pa sam obučena s njom otišla pod tuš...I bilo me užasno strah da se ne poskliznem ili ne padnem dok ulazim u kadu.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moji se boje zvuka tusa...
    Vole se kupati s nama, ali tusiranje za sad ne prolazi.

mmagnolija avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pa ima nas puno tusiralica
    Da, ni Luciju ne smeta tusiranje po glavi, sam zatvori okice kad osjeti vodu, tak mi je slatka

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mi smo se tuširali skupa dok je još bio premali za tummy tub. ja bi sjela u kadu i polegla ga sebi u krilo. uživao je, ali sad još više voli svoju kanticu

mmagnolija avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj khaa prvotno napisa
    mi smo se tuširali skupa dok je još bio premali za tummy tub. ja bi sjela u kadu i polegla ga sebi u krilo. uživao je, ali sad još više voli svoju kanticu
    I mi razmisljamo da kupimo takvu nekakvu kadicu. Do koje dobi se moze kupati u tummy tub-u?

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mmagnolija prvotno napisa
    Citiraj khaa prvotno napisa
    I mi razmisljamo da kupimo takvu nekakvu kadicu. Do koje dobi se moze kupati u tummy tub-u?
    mislim da nije stvar u dobi nego u kilaži - čini mi se da je granica nekih 8 kila. s obzirom na to da P ima tek 5 kila i da se mi veselimo kupanju u tt još barem nekoliko mjeseci, netko drugi će ti bolje odgovoriti na to pitanje. pogledaj tu

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mihael je od svoja 2 mjeseca u velikoj kadi a min 2-3 puta tjedno se kupa samnom, sa MM-om ili smo svi zajedno u kadi...vikendom obavezno....on uživa... a i mi

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mi smo se celo leto tuširali. Sad mi je puno teška i ne mogu više sa njom na rukama da se opustim, naročito pod vodom. Ali dešava se da svo troje uđemo u kupatilo i onda naše kupanje izgleda ovako: Nađa je u kadici na veš mašini, ja sam pored nje a MM se tušira ali pri tom prska sve naokolo i tušira i nas dve, onda se MM i ja zamenimo, pa se ja tuširam, pa je izvadimo iz kadice pa se svo troje glupiramo pod tušem i jako dobro se zabavimo. Na žalost ti trenuci nisu česti jer se zbog ADa Nađa kupa svakih 5-6 dana

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Prije mi uopce nije palo na pamet da se otusiramo s Masom! Al bas budem probala. Zvuci super!

we&baby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sa 3 tj se vec kupla sa mnom u kadi. naravno da se i tusiramo. (sada ima 6 mj)
    najveci gust je kad se svi zguramo u kadu i ona naganjava igracke po vodi, smije se i brcka. bas uziva

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi smo oba ljeta do sad proveli tuširajući se jer kasno dođemo s plaže, pa bi u šetnju i onda se uvalimo svi troje u kadu i nabrzinu otuširamo.

A. uživa jednako i tu tome i u kadici i u velikoj kadi...ma curka voli vodu i gotovo.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nisam nikad probala.
    ali moja je ionako više solista pa se voli kupat sama otkad može sidit. čak joj je i ko maloj bebi (manje od godinu dana) smetalo da je ja pridržavam. i onda bi ja samo sidila kraj kade a nju pustila da se sama brčka u svojoj kadici.

leah avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ksenija i ja se često tuširamo skupa. Počeli smo kad je ona počela da se boji pranja kose. To je bila takva panika, takvo vrištanje, takav prestrašen izraz lica, da sam jednostavno uskočila u kadu, zagrlila je i tako je okupala.
    Nema šanse da bih mogla da joj operem kosu, a da nisam s njom u kadi, ovako joj dam igračke, igramo se i istovremeno kupamo. Jedino je još uvijek u grču kad kvasimo kosu, ali sam primijetila da je najveći problem ako se pokvasi lice, pa se maksimalno trudimo da to nekako izbjegnemo (zabacim joj glavu unazad, pa nekako uspijemo).
    Dakle kupamo se skupa i jođ dugo ćemo. Meni je super, a vidim da je i njoj!

bauba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

leonisa, mene je strah (bilo) da mi ne ispadne a vidim khaa na tvojim slikama da ga držiš trljačicom. Odlično.
    Pa se razmišljam o temperaturi vode- naštelati onu pravu... isto izazov jer ja idem pod opako vruće..
    Za početak, sjest ću (tuš kada vulgaris) i uživati. Javim ishod ovih dana. Jedva čekam sutra.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi imamo "onu" kadu koja ima povišenje na koje se može sjesti...
    I onda fino sjedenm na to bebu u krilo i ajmo! I super je. Na stoječki ne znam kak bih to izvela!

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

bauba, ja sam se oblačila u badić i pridržavala ga trljačicom jer mi tada nikako nije klizio. Po pitanju temperature vode, ravnajte se prema sebi. Ako je vama vruće sigurno će biti i bebi. Isto vrijedi za hladno... Dakle, namjestite nekakvu temperaturu koja je i vama ugodna.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj CountdownToMiracle prvotno napisa
    Prije mi uopce nije palo na pamet da se otusiramo s Masom! Al bas budem probala. Zvuci super!
    i mi imamo tus veliki, puno sam puta o tome razmisljala...tako da ova tema dosla u pravo vrijeme...danas odmah pada tusiranje...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi nedavni isprobali tusiranje tako da ga drzim. Neuspjesno, plakao je ko ljuta godina.
    Pa smo jucer probali, ko sto je vec kedna od forumasica na pisala, da stavim debeli rucnik u tus kabinu, njega polegnem pa tako probam. Nazalost, ni od toga nista. Tolko se isprepadao cim sam pustila vodu da sam ga jedva smirila. I cim sam ga stavila u njegovu kadicu sve je bilo super.
    A toliko bi mi olaksao kad bi se htio tusirat...

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja svojoj L. zasada tuširam samo donji dio tijela skoro svaki dan, i to kad se, da prostite, sva zakenja I mala uživa, nevjerojatno, sa svojih tek mjesec dana..
    Kratko traje, ja je držim a MM priprema vodu i polijeva je

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •