Kad sam ja rodila, apartman je bio 400 kn, a ne 800, odnosno za 3 dana, koliko si u bolnici, 1200 kn.mommy_plesačica prvotno napisa
I apartman nije nikakva "obična soba".
Ja sam bila u apartmanu na 4. katu jer su ovi na 5. bili zauzeti, ali pretpostavljam da su više-manje isto uređeni. Velik je taman koliko ti treba, čist i ima sve što ti treba. Imala sam sve ovo što navodi mommy_plesačica, a jedna sestra mi je rekla da je onaj drugi apartman na tom katu još veći i bolje uređen.
Ali meni je bilo najvažnije to što sam bila sama sa bebom i što je MM bio kod nas svaki dan od 8 do 21, a ne uređenje.
Rodila sam u vodi, babica mi je bila fenomenalna. Ma sve sestre s kojima sam došla u kontakt na 3. katu su mi bile super.
Što se tiče hrane, meni je sve bilo fino, ali su im porcije premale.Imala sam 3 obroka, nije bilo zajutraka. Ali su mi zato nosili litre finog čaja.
![]()
Zamjeram i to što rooming in i nije bio baš 24 h. Znali su odvest bebu na neku kontrolu, kupanje ili što već i to bi trajalo 2-3 sata.
Što se tiče sestara na 5. katu..., a ima ih svakakvih, i boljih i lošijih.
Nisam stekla dojam da nešto promiču i podržavaju dojenje. Jedna sestra mi je, kao, pokazala ispravan položaj i rekla da dojim svaka 3 sata, ne duže od 20 min. Jedna pedijatrica, u viziti, mi je rekla da obavezno zovnem sestre da mu daju adaptirano nakon dojenja "da mu ne bi pao šećer u krvi jer je velika beba", druga mi je na odlasku objašnjavala (bez da sam ja išta pitala) kako napraviti adaptirano, koliko mu dati itd...Ni d o dojenju.
Uglavnom, ima stvari koje bi mogle biti puno bolje, ali vjerujem da ću i sljedeći put roditi u Rijeci.![]()

Fuj, fuj, fuj - niakd više ni u jedno naše rodilište!!!
Imala sam 3 obroka, nije bilo zajutraka. Ali su mi zato nosili litre finog čaja.