mislim da bi pojedinci trebali biti svjesni prvenstveno geografske sirine i duzine na kojoj su smjesteni pri donosenju suda.
znam da su u drzavama zapadne europe zahodske skoljke izglancane, ali znam i da se porodi placaju i po 4-5 000 eura. pa ko voli...
moramo biti svjesni da ovaj jadan proracun zdravstva cupaju svi, a ulaze ih malo. meni osobno je drago vidjeti da postoji jedna bolnica koja iz tog proracuna izvlaci maksimum. bolnica koja se pobrinula da radjaonu kompletno preuredi, ne bi li u tim najdelikatnijim trenucima mogla rodiljama dati komotno i friendly ozracje na vjerojatan ustrb uredjenja wc-a i ostalog. inace taj famozni problem kojeg iridana stalno naglasava sam ja rijesila onim papirnatim nastavcima za daske. bez problema sam obavila sve. a apartmani su uredno odrzavani i o nus prostorijama u njima mogu reci samo najbolje.
mislim da lezanjem od ukupno 25 dana na patologiji, dva poroda i boravkom u dva razlicita apartmana mogu donositi neki zakljucak, a taj je da se osoblje neizmjerno trudi i ulaze strasnu volju i ljubav u taj posao za iste novce koje primaju u ostalim rodilistima u hrvatskoj (od servirki i cistacica do babica i sefova odjela)