-
Polizala je malo ARF-a!!
Help! Dijete mi se dočepalo Arfa za kuhinju dok sam čistila, na sekundu sam se okrenula baciti vodu i vidjela kako je polizala ručicu na kojoj je bilo tekućine. :shock:
Nije mogla popiti jer je u spreju no okrenula je bočicu pa je procurila na ruke, koje je onda poliznula i progutala.
Isprala sam joj usta s vodom i dala joj vode i sisati, sad nakon 3 sata nema nikakvih simptoma.
U panici sam jer ne znam da li oj može biti nešto od tako male količine, a znam da su metode ispumpavanja želuca jako jako jako agresivne.
Ne kužim kako je uopće došla do toga, jer sam bila uvjerena da nije baš tako visoka da može do pulta....
Grozno mi je...ostavila sam bočicu blizu ruba...užas.... stvarno nisam znala da može toliko visoko doseći rukom...
Jel ima netko nekakvih iskustava?
UPOMOĆ........
-
možda bi bilo najbolje da nazoveš pedijatricu i ispričaš joj što se dogodilo
-
Na godišnjem je, ne radi, u dežurnoj mi se nitko ne javlja....
-
-
-
da ti bude lakse, odi u ljekarnu, kupi medicinski ugljen, pa joj daj. i puno doji. nemam pojma kakav je sastav arfa. nazovi klaicevu i posavjetuj se telefonom sto da radis.
-
zvala ja centar, veli gospođa da se ne brinem, da ako nije povraćala i imala proljev da joj ništa neće biti.
Osim ako počne kašljati i dobije temperaturu da se javim jer je onda udahnula pa bi moglo biti u plućima.
A nadam se da nije.
Hvala cure...
-
moja je jednom štrcnula u sebe arf za staklo, i također umočila prstić u prašak i polizala, nije bilo ništa
~~~~~~~~
-
-
Valjda joj neće ništ biti. Meni se isto tak Tea dočepala Mr Muscola dok sam čistitla i špricnula si u facu - u usta i oči. Brzo smo isprali i bilo je sve ok. To mi je bila dobra škola.
-
možeš ju stavit u reklamu za arf
-
Meni je danas Patrik gucnio malo Likvija i odmah povraćao. Isti sam čas odjurila u bolnicu i tamo ga ipak nisu ostavili iako im je praksa da ostavljaju svu djecu koja popiju nekakve detrdžente i sl. Grlo mu je bilo ok, nije imao temperaturu itd. pa su odlučili da će ga pustiti kući. Kažu da postoji opasnost od mehaničke upale pluća. Uglavnom nije jako opasno, ali treba se ograditi tako da iz svog iskustva preporučam svakako odlazak doktoru ili savjetovanje s nekom stručnom osobom. Sutra idemo na kontrolu pa ćemo vidjeti što kažu. Poslije je sve bilo ok. Nije više povraćao i nije imao proljev. Prehlađen je još od jučer pa je malo kašljao, ali vjerujem da je to od prehlade, a ne on detrdženta.
Eto moj Patrik će biti Likvijev maneken
-
ajme! kaj je to, nekakva epidemija?! micem sve na dva metra visine, zlu ne trebalo!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma