-
vrti mu se u glavi???
Dakle to traje vec neko vrijeme,mozda zadnja tri tjedna zali se da mu se vrti u glavi obicno popodne i navece :dunno Prvo sam cak nisam bila sigurna da li glumi ali nakon sto je i dva puta povratio sigurna sam da ne glumi i sad sam splasena kaj je to.Naravno da cemo otici do pedijatrice ali zanima me dal je jos netko imao takva iskustva? :?
-
Jeste bili kod doktora?
Jel pao na glavu ili se udario negdje? Jel ima temperaturu?
-
vrtoglavica s ovraćanjem bi mogla biti nešto ozbiljnije.
no moja mala od 8 godina je dobila iznenada vrtoglavice koje su bile učestale i trajale su par tjedana. sve pretrage smo obavili i ništa. vremenom su vrtoglavice prošle. kako došle tako i o`šle - rekli bi stari. no onda sam ja odvrtila film unatrag. u vrijeme kada su joj počele vrtoglavice tata je već teći tjedan bio službeno u zg. kako se vratio sve je prošlo.
kasnije smo razgovarale o tome i na kraju je priznala da je bila jako tužna.
možda i kod vas postoji nešto što je uznemirilo dijete.
-
Znaci moze biti na bazi psihe :? Inace nema drugih simptoma osim mozda popucale suhe usnice ali ne znam jel to ima veze.Kod dokice idemo danas.
-
nemamo iskustva s tim..ali, vjerojatno mu fali neki vitamin,.. prvo sam pomislila na nedostatak željeza..jer su upravo si simptomi, vrtolgavice, umor..pa čak i povraćanje..a, ako pošto su mu i ispucale usnice, znači da mu nešto fali..vitamin ili..uglavnom, sve ćete danas razriješiti s dokom..pozdrav i sretno..
-
Nije vitamin jer vitamine +kalcij+zeljezo mu dajem redovito vec neko vrijeme.
-
a da nije neki problem s uhom? Od uha zna vrlo često biti poremećena ravnoteža
-
Nemam pojma :? Nadam se da ce nam pedijatrica danas nekaj vise reci,on nema nekih drugih simptoma.Jel ima to sa uhom kakvih simptoma?
-
mihaela, šta je rekla pedijatrica?
-
Pregledala ga je i izmjerila tlak i za pocetak nas poslala izvaditi krv i dati urin sto cemo nalaze dobiti u ponedjeljak i bili smo kod okuliste i tu je sve 5.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma