Ja sam nova na forum i unapred se izvinjavam ako nagete greske u moje poruke ali ja sam iz Makedonije :/ i samo po malo znam hrvatski.Ali moram da podelim ovo iskustvo za vama.Ja i MM smo bili 2 godine u braku kad smo resili da zelimo bebu i prestali da se pazimo.Tako nekoliko meseci ali neide.Isla ja kod moga ginekologa , on uradio PAP , brisevi i sledio stanje na eho.Ali ja sam bila nestrpljiva i zelela sam bebu odma pa pocela da se pitam zasto moj ginekolog nedaje upute za dalje pretrage i pocela da sumnjam u njega.Za to se kajem sada stvarno.I isla ja u Skopje na svoju ruku , mislila sam da privatnjaci znaju vise
Naplatili mi 50 evra za jedan obican eho pregled , lepo nas ispitali sta radimo i onda u ordinacii.Gleda doktor na eho i onda preko telefona zove drugi doktor.A ja celo vreme se potim
sta bi moglo biti valjda je puno seriozno.Oni se zvere u ekranu i kazu mi kako imam subseptum velecine 15mm.Ja im kazem da moj ginekolog nikada nisto takvo nije video , a i on je koristio isto eho.Rekli mi da moram na operacii i kako u ovu kliniku rade takvu vrstu operacie( slucajno ) tolko i tolko hiljde evra , pa rekli da moram raditi tumur markere( A jedan kosta oko 15 evra).Ja u soku , a narednog dana smo isli na godisnjeg odmora.To su bili moi najgori dani u zivotu.Meni je sva ta situacija bila previse cudna pa otisla i kod nekoliko druguh ginekologa ali nisam im pokazivala navod sa sub septum.Svi su me gledali na isto eho i niko ni priblizno nije video suseptum.I sta bi bilo da nisam trazila drugo mislenje.Uradi li mi operaciju nizasta i platila bi skupo.Dalje pretrage su pokazale da sve je uredu sa MM i mene osvim moj prolaktin.
Pokacen je pa se sada borim sa to.Pisite mi ako ste imali iskustvo slicno mome.Jos uvjek po nekad pomislim dali mozda imam stvarno subseptum?
![]()