-
Gripa,pa zastoj ploda u ranoj trudnoci
Imala sam gripu ,koja se komplikovala bronhitisom u 8.nedelji.Na pregledu prije tog,imala sam uredan nalaz,sve ok.Danas,plod je mali,odgovara 8.nedelji,a trebao bi 10.Srce kuca...Dr je rekla da sacekamo 10 dana,da vidimo oce li rasti...Mene neizvjesnost ubija,mrzim to...Ne nadam se puno,ali mrzim kad mi uliju nadu,pa posle...Da li se kome ovo desavalo?
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
malo proguglaj po Rodi, vidjet ćeš da često ima takvih slučajeva, cure se isprepadaju, a ipak bude sve u redu
-
vibram da bude sve u redu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
vibram da sve bude dobro. znaš da su te uzv mjere uvijek neprecizne, pogotovo tako rano...... meni su na kraju trudnoće bili rekli da je beba ogromna, i pri porodu je bilo problema, oni uvjereni da je neka mrcina od babača, a ono 3380/51
-
ja sam prosle godine u tvom stadiju imala gripu i prepala se ko i ti no moj dr. mi je rekao da virus gripe ne prolazi kroz posteljicu i ne utjece na plod tako da ne brines. sto se mjera tice slazem se sa alanat, meni je dr. na kraju trudnoce rekao da cu rodit bebu od 3400 a rodila sam covika ipo od 4250! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bebu i tebe!
-
Dr Roza, znaci bebica je jos uvek tu! :D Eto, super sto si potrazila jos neko misljenje! Na samom pocetku velicina ploda i nije presudna, mozda je kasnila ovulacija i nesto slicno. Sacekaj lepo tih 10 dana, pa vidi. Ima jos nade. Mislimo na tebe!
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drži se!
-
~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok!
-
Ja sam imala samo prehladu malo jaču, bez temperature, pa nije ispalo dobro.
Ako si imala veliku temp to nije dobro.
Mada trebaš slušati dr i tako napraviti.
Svu sriću ti želim .
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma