-
POMIKAKI,
mi imamo malih problema sa težinom (rođen sa 3400, sa 6 mj. 5850) pa nam je pedica rekla da probam ranije uvesti dohranu, samo da malo "uspori" mlijeko, da ne protrči kroz crijeva, uz ostale savjete sa Rodinog foruma koji nažalost nisu donijeli većih rezultata - dobili smo samo 100 gr više prošli mjesec, ukupno 300. Inače je prodojeća, ne predlaže adaptirano ali se pomalo zabrinula a i ja.
Šta sam htjela reći, moj maleni je dobro prihvatio samu dohranu kao koncept, od prvog dana (sa 5,5 mj) otvara usta kao ptić, guta sve šta mu daš, ali više od trećine male (kršitelj koda)ove teglice nema šanse pojesti, ali bi se još nacicavao (meni je to nekako bilo mjesrilo obroka jer izdojenog mlijeka pojede 150 - 180 ml).
Pa negdje kroz jutro ja pripremim kašicu, spremim to u (kršitelj koda)ovu teglicu i prije podoja dam žličicu dvije, njemu je zabavno, ne maltretiram ga a ipak pojede nešto osim mlijeka. U toku dana pojede tu teglicu i dalje ne forsiram. Kako vrijeme bude prolazilo, povećavat ću količinu i oblikovati neki red u obrocima. Prije je imao 4-5 stolica dnevno, sada samo jednu ali napuni pelenu da ne povjeruješ. Hoće li to pokazati rezultate na kilaži, vidjet ćemo, u međuvremenu idemo kod gastroenterologa da nam potvrdi da s mojim dečkom sve štima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma