Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: stalno su bolesni

ideja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno stalno su bolesni

Kolko često su vam bolesni? Kod nas boleštine traju još od listopada, otprilike su zdravi tjedan dana, onda jedan bolestan, dva dana nakon kaj ozdravi odmah drugi oboli. Ima tu raznih boljki, od crijevnih viroza, do angina, upala uha, prehlada i sl. Jel im dajete kakve vitamine? Ne znam više kaj da radim s njima. U vrtiću izdrže najviše tjedan dana, a spremamo se na skijanje.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja mislim da nama zbilja pomaže Petrovićev med za imunitet. B-u svaki dan dajem po jednu žličicu i ovu vrtićku sezonu još ni nos nije pošteno curio (dva dana prozirnog curkanja, a bez temperature i inih popratnih pojava za mene nije ništa). F (iako ne ide u jaslice, već ga doma čuva baka) je nešto boležljiviji (ipak mi svi donosimo kojekakve viruse sa sobom), ali njemu se obzirom na uzrast nisam baš usudila davati taj med na dnevnoj bazi (već sporadično), iako piše da se može davati od 6 mjeseci. Sad je konačno zdrav, uskoro puni 15 mjeseci i početi ću također s davanjem istog meda jednom dnevno, ali onu malu kavenu žličicu.
    Što se nas tiče - hura za Petrovićev med!!!
    www.radovanpetrovic.com

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

čaj s cimetom, ili napraviti voćnu kašicu s cimetom ....

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Gdje nabavljate taj med?
    Već sam čula na forumu za njega dobrih stvari.
    Strah me još davati maloj (14 mj), možda za stariju. Isto je stalno bolesna- 2 tjedna u vrtiću, tjedan dana doma. I tako je odkada je krenula (prije 3 mj)

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Taj med ima svaka bolja ljekarna, a moze se kupiti i kod gospodina po povoljnijim cijenama. Ima njegoa stranica, neznam tocno koja, ali ako u Google ukucas njegovo prezime nadjes. A vec je i bilo razgovora na temu njegovog meda pa mozes potraziti.
    Mi koristimo med za kasalj i mogu reci da nam je zaista djelotvoran, u 2-3 dana sve prolazi.
    A inace smo bolesni svaka dva tjedna po defaultu, samo se bolestine izmijenjuju.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ovo mi je bolna tema! Od 10. mj. svakih 2-3 tj. krene curenje nosa i prijeđe u bronhitis, nekad s temperaturom, nekad bez. Upravo smo na još jednoj turi antibiotika, s tim da su sumnjali i na početak upale pluća pa smo završili i na pedijatriji, srećom bez ležanja jer je nalaz krvi ipak bio dobar. uglavnom, krećem u alternativne metode, dosta mi je...

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Joj, hvala Bogu mi smo dobre, istina je da se pokušavamo dosta i čuvati od druge bolesne djece pa možda i zato. Uglavnom do sada nije nikad pila antibiotik, a nedavno ju je izgleda grlo bubalo pa je tri dana imala temperaturu, ali smo se doma izllječile na prirodan način propolis i med. Ja sam presretna i prezadovoljna s obzirom kad čujem što sve okolo nas hara.

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja koristim plivit c za djecu!čim nanjušim neku prehladu dobije ujutro i navečer jednu"padetu" i samo nas obilazi!prvi je puta popio kuru antibiotika sa 2.3 god.(mi došli na cijepivo,čekali 2 sata u čekaoni prepunoj bolesne djece i dobio laringitis) moram i ja nabaviti med,hvala na savjetu!

IVANO 2.5 god.

ELA 3mj. :

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

evo da se i ja javim mi smo stalno bolesni i pod antibioticima svaki misec najmanje 1 antibiotik hm,2x je pila sumamed u 2mj na doktore i na kraju završili u bolnici sa upalom pluća sad smo kući al imamo upalu uha normala za nas
    evo da vas malo utješim da ima gorih od vas :/

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

H je bila od 18mj do 28 mj isto dosta cesto bolesna. Probali smo s Petrovicevim medom, ali ga nije htjela uzimati, pa multivitaminom od Twinlaba...tak tak...

Sada pije Multisanostol sirup i pljuc pljuc pljuc nije bila bolesna vec 7mj. Mozda ima i neko kriticno razdoblje kada su djeca bolesnija.

ideja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Fala na savjetima, morat ću nekaj poduzet. Najgore od svega mi je kaj mali(2,5g.) neće pit nikakve lijekove a u svakoj bolesti zakuri na 40. Onda mu dajemo čepiće, muž ga mora držat a ja stavljam čepić koji mu nekad i ne djeluje. Sa mojom curom je lakše ona hoće sve popit i nekak joj brže djeluju lijekovi.

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mojoj čepić-voltaren spusti za stupanj nikad skroz a drugi uopće joj ne spuštaju ništa o sirupima da ne pričan,a doma mogu otvorit apoteku šta za spuštanje temp šta za jačanje imuniteta i ništa hm,mi smo očito posebni slučaj,eto još nisan provala s tim petrović medom morat ću i to pa da vidim :/

ideja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mojima nije fini taj Petrovićev med i ne mogu ih prisilit da ga uzmu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Od koliko mjeseci se može djeci davati taj med, u kojoj količini i koliko dugo?.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

na pakiranju Petrovićevog meda piše od 6 mjeseci, dva puta dnevno po jednu malu kavenu žličicu.

Mali princ

Početno

Kod nas su standardne vrtičke bolesti...iako znamo poneku i preskoćiti! Što se tiče temperature, posebno kod jako visokih mi koristimo Dalsy sirup....nama super skida temp. a čula sam i od drugih mama. Ima ga uglavnom u svakoj ljekarni!
    Do tog otkrića smo se isto mučili sa čepićima....užas!!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi koristimo sirup Propilosan, svaki dan 1 žličica...za imunitet, na preporuku šogorice farmaceutkinje. Ne znam da li samo zbog sirupa, mi smo iz jaslica "pokupili" pokupili samo jednu virozu u četiri mjeseca.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kajsa, hvala.

ideja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj BellaB prvotno napisa
    Mi koristimo sirup Propilosan
    Kakvog je okusa? Kod nas pali jedino ak je jako fino.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni je Zala u zadnje vrijeme isto stalno boležljiva, ful joj je slabi imunitet, pije trenutno neki sirup od propolisa, ehinacee i meda, svako jutro joj cijedim med iz tubice na jezik (to obozava), doji puno!Cak nismo niti nesto stalno medu djecom, valjda joj ja donesem izvana viruse, nemam pojma.Med joj je super, zato sto je iz tubice i to joj je fora, interesira me Petrovicev med za imunitet,ali sigurno ga nece htjeti jesti zlicom, a vjerujem da u tubici nema.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

pa možda možeš nekak pretočiti u tubicu

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ideja moj fran je isto tako jako težak za uzimanje sirupa i slično, rekla bih da je to skoro pa nemoguća misija (često zaista bude nemoguće), ali za petrovićev med sam ga na moje veliko čuđenje uspjela nekako prevariti. naime, on voli piti čaj i to uglavnom od komorača pa sam mu postepeno počela u čaj dodavati med. na početku vrlo vrlo malo, a sada smo dosli do toga da mu bez problema u čaj stavim cijelu žličicu. nekada čak samo u mlaku vodu razmutim med.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •