-
dragi tata!, čestitam na literarnom stilu i požrtvovnosti koju si unio u svoj bivši brak! bez sumnje znaš da je teško mijenjati ljudske stavove, uvijek i na svakom mjestu, pa niti ovaj forum nije po tome iznimka. iako su sumnjičavci manjina, glasni su te se čovjek u trenutku nađe u poziciji napadnutog i prisiljen se braniti ili povući.
i sama sam prošla tešku bračnu kalvariju, no nakon svega bilo je lakše odmahnuti rukom jer je dijete ostalo sa mnom, a dimenzije sumnje u našu biološku povezanost nikada nije niti postojala! smatram da dokazivanje očinstva u tvome slučaju nema nikakvog smisla! odavno znaš da si bio igračka u rukama svoje bivše i da je vaš cjelokupan odnos bio laž, za to ne trebaš više dokaza. isto tako, čini mi se da tvoja intuicija, a i razum znaju odgovor na pitanje biološkog podrijetla tvojeg sina! s druge strane, ako istinski osjećaš harambašu svojim djetetom za to ti nikakvi dokazi ne trebaju! želiš li uopće otvarati tu pandorinu kutiju!? što bi time postigao!? možda jednoga dana kad sinčina odraste i ako sam poželi...
što se tiče vaših susreta, pričekaj još koju godinu, da mali odraste, pa traži od suda promjenu odluke. u ovoj starosnoj dobi ona je manje - više primjerena. ... a tada, put pod noge i u prave male muške avanture!
nakon svega, priuštit ću si malu cyber izvanbračnu avanturu i poslati ti jedan veliki
zagrljaj!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma