dragi Tata!

zao mi je sto ti se sve ovo dogodilo... mogu zamisliti kako se osjecas.. ipak, ne predaj se i ne odustaj. Svako dijete kako odrasta postaje svjesno istine, htjeli mi to ili ne,. ti nastavi davati paznju svom djetetu, zovi i vidi se s njim kad god mozes, jednog dana ce to dijete znati i shvatiti da ti nisi bio tu zbog majcine odluke, a ne zbog svoje., i on ce s tobom vjerojatno jednog dana imati bolji odnos nego sa majkom ( ako je osoba kakvom ju opisujes ). Neka te ta misao drzi. A na kraju krajeva, tko moze reci da se tvoj san o obitelji jednog dana ipak nece ostvariti., pa nemas 60 godina, ima jos vremena da stvoris dom, imas jos djece i zenu sa kojom ces sve to podijeliti. Nikome od nas na ovom pdf nije zivot ispao onakav kakvim smo ga planirali i sanjali.. moja veza je bila vrlo slicna tvojoj; upoznali se, za 2 mjeseca zarucili, za godinu vjencali i dobili dijete tocno 9 mjeseci nakon vjencanja., i na zalost se razveli jos brze... Ja si govorim da je u ovom zivotu moja misija nauciti biti strpljiv, cekati prije nego napravim vazne odluke i dooobro i dugo razmisliti prije njih., nisam to napravila do sada, ali cu se od sada svakako truditi vise!

drzi se., nije sve tako crno kako se sada cini, daleko da ti je zivot idealan, ali biti ce bolje.. vjeruj u to i guraj dalje! svom djetetu dugujes da das sve od sebe da budes sto blize njemu. Svako dijete treba oca., jer kako kazu, razvodom zavrsava brak, ali ne i roditeljstvo., tvoja bivsa supruga to tek mora shvatiti.