Romy,
potpuno krivo! Uopće nisam ovdje došao s nekim očekivanjima. Došao sam ispričati priču... i možda razbiti stereotipe koji vladaju. Doista je godilo vidjeti tolike silne podrške i reakcije, razumijevanja, ali ja sam svoju podršku odavno našao u sebi i prebolio one teške trenutke. Ovo mi je dodatna dragost i potpora, ali koja nije ništa bitno promjenila u meni, niti inicirala neki podstrek, jer ga nije ni trebalo poticat.

Nisam došao ovdje blatiti, niti očekivao transparentne "kučka", "bitch", "kurva" i slično..to bi me iskreno i povrijedilo kao krivo doživljenog..ona je to što je, zauzela je mjesto u mom životu i svjesti takvo kakvo je i to nitko od vas ne može promijeniti, ni dobrim ni lošim komentarima. Bog zna da bih želio da je sve bilo drugačije, ali nije! To je, što je! Žalovanje je daleko iza mene..ako možete, prihvatite da sam se ovdje javio samo s pričom, a ne i s očekivanjima.

Reakcije su naravno uvijek neminovne... one su normalan i ljudski izraz da ste doživljeni i da netko ima potrebu priložit sebe... Neću sigurno osudit ni jednu reakciju, ni lošu, ni dobru, jer je naprosto reakcija prirodni refleks svakoga ko se vidio pozvan riječima izrazit svoj dojam... mogu dati eventualno svoj komentar ili dodatno obrazloženje za neke nejasnoće ili ako primjetim da je krivo shvaćen neki moj izneseni detalj ili namjera...

no u svakom slučaju zahvalan sam svima koji ste se javili, dali dio svog utiska i poklonili svoje vrijeme... jer time ste iskreno izrazili sebe i podijelili utisak!

Hvala...

Tata!