Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: otekline u trudnoći

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno otekline u trudnoći

Drage cure da li mi možete pomoći, moja prijateljica je u 35 tjednu trudnoće i od doktorice ne dobila nekakav lijek za peripernu cirkulaciju, ali srah ju je uzimati bilo kakav lijek.Noge su joj natečene i strah ju je da nebi naškodila djetetu.Molim Vas ako nam moete pomći nekakvim savijetima.Havala

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

sad nisam skužila po postu dali "je" ili "nije" dobila lijek za cirkulaciju, ali mogu pomoći svojim iskustvom u trudnoći, noge su mi zadnjih tjedana bile toliko natečene da sam na kontrolu išla u natikačama usred zime jer nisam mogla ništa drugo obuti na noge, slikala sam ih za uspomenu jer su bile za nepovjerovati, a MM je rekao da mu se učinilo na samom porodu(rodila sam u sjedečem položaju) da imam buce na nogama raspitivala sam se kod par doc. i svi rekli:ništa samo što više u povišeni položaj sa jastucima.Pomoglo mi je samo u jutarnjim satima,navečer-koma,ali utjeha je da će proći za par tjedana,točnije nakon poroda..

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno ,

Hvala ti puno na tvom odgovoru.Moja prijateljica je dobila nekakav lijek za citkulaciju( tipa Sirup), ali zbog bebe joj se neda piti, a uz put ona nije u Hrvatskoj, pa zato se malo boji bilo kakvih stranih lijekova.
    Jos jednom puno ti hvala na tvom iskustvu.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

...nema na čemu,samo sam prenjela svoje iskustvo,naravno da nisu uvijek razlozi isti,ali kod mene je bilo sve u redu,jednostavno je beba već pritiskala bubrege tako da je dolazilo do zadržavanja vode u tijelu. Ako je tvoja prijateljica dobila neki lijek bilo bi dobro da pogleda koje su indikacije jer visoki tlak i bjelančevine u mokraći mogu biti ozbiljni razlog za terapiju,a ja šaljem ~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve ok

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sad sam primjetila, nakon tusiranja da su mi noge bas natecene i to do koljena.. Dosad mi dr govorio da oticem sto ja nisam primjecivala.. Vidjela sam i gore al ovo s koljenima bas smijesno izgleda!! Stopala i nisu bas..Morat cu i ja slikat..Znaci, ne bi trebalo brigat oko toga!?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •