-
otekline u trudnoći
Drage cure da li mi možete pomoći, moja prijateljica je u 35 tjednu trudnoće i od doktorice ne dobila nekakav lijek za peripernu cirkulaciju, ali srah ju je uzimati bilo kakav lijek.Noge su joj natečene i strah ju je da nebi naškodila djetetu.Molim Vas ako nam moete pomći nekakvim savijetima.Havala
-
-
,
Hvala ti puno na tvom odgovoru.Moja prijateljica je dobila nekakav lijek za citkulaciju( tipa Sirup), ali zbog bebe joj se neda piti, a uz put ona nije u Hrvatskoj, pa zato se malo boji bilo kakvih stranih lijekova.
Jos jednom puno ti hvala na tvom iskustvu.
-
...nema na čemu,samo sam prenjela svoje iskustvo,naravno da nisu uvijek razlozi isti,ali kod mene je bilo sve u redu,jednostavno je beba već pritiskala bubrege tako da je dolazilo do zadržavanja vode u tijelu. Ako je tvoja prijateljica dobila neki lijek bilo bi dobro da pogleda koje su indikacije jer visoki tlak i bjelančevine u mokraći mogu biti ozbiljni razlog za terapiju,a ja šaljem ~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve ok
-
Sad sam primjetila, nakon tusiranja da su mi noge bas natecene i to do koljena.. Dosad mi dr govorio da oticem sto ja nisam primjecivala.. Vidjela sam i gore al ovo s koljenima bas smijesno izgleda!! Stopala i nisu bas..Morat cu i ja slikat..Znaci, ne bi trebalo brigat oko toga!?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma