-
Uh... Pokušat ću ukratko.
U srijedu je bila punkcija JS, u četvrtak popodne sam počela ostajati bez zraka kad bi hodala ili promijenila položaj tijela.
U petak (jučer) je bio ET i nakon njega me MPO dr.poslao spec.za srce i pluća jer bih se zadisala čim ustanem sa stolice i napravim par koraka. On mi je dao nekakav lijek za inhalaciju (Foster) i rekao da dođem u ponedjeljak na još jednu kontrolu prije puta kući i da se obavezno javim ako se stanje pogoršava.
Sinoć na večer je sve postalo još jače, temperatura mi je došla na 37,4 i počela sam se znojiti. Hotel je zvao hitnu i oni su me prevezli u bolnicu. Temp jer nakon 2 sata pala na 36,5 (popila sam jedan maxflu
)
Tamo je prva sumnja bila na tu emboliju i rekli su ako se neki parametar u krvi pokaže kao loš da idem na CT tih plućnih arterija. Tu sam se ja izbezumila. Na kraju su rekli da nećemo na CT nego na UZV srca ako taj parametar bude loš. Onda se pojavila sumnja i na koronu ali su to isključili jer nema nijedan drugi simptom. U međuvremenu su mi dali neki od heparina, moram provjeriti koji i meni se stanje malo poboljšalo (mogla sam dublje udahnuti).
Stigli su i krvni nalazi, svi su parametrima ok jedino je TSH skočio na 4,16 (prije postupka je bilo 2,66, pila sam Eutyrox pa je pao na oko 1,50. Tada smo smanjili terapiju i sada ovako...). Nisu me na kraju testirali na koronu jer su zaključili da bi se to na neki način pokazalo iz ovih krvnih testova. Sad sam u sobi u hotelu, još imam ti tegoba ali manje, nadam se da će proći nakon što sama danas krenem a heparinom.
Pokušavam biti mirna u staložena da se moje točkice mogu u miru dalje razvijati, gledam fotkicu nakon ET i samo se nadam da će biti sve ok.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma