Vidi rezultate ankete: Kakav je vaš aranžman spavanja?

Glasači
110. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • a) co-sleeperi (svi spavate u istom krevetu)

90 81.82%
  • b) dijete spava u svom krevetu, ali u istoj sobi

11 10.00%
  • c) dijete spava samo u svojoj sobi

9 8.18%
Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: Kakav je vaš aranžman spavanja?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

lakse mi je kad znam da nas ima toliko cs :D

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Spavamo zajedno, iako Kristina ne doji više već dugo. Doduše, tata se preselio na kauč. S tim da je meni pomalo već dosta tog aranžmana, jer ona nekim čudom uvijek uspije zabiti svoje nožice meni u leđa, i iako imamo veliki krevet, stalno mi je prišmajhlana.
    Svako jutro se budim zgurana u krajičak kreveta, samo što ne padnem, njene noge meni u leđima, a dvije trećine kreveta zvrji prazno.
    Velika je maza, usred noći se probudi i kaže "mama, grliti se", pa onda se onda grlimo, pa je onda premjestim na drugi kraj kreveta, ali ujutro se opet budim zgurana :shock:
    Htjela bih se više ispružit i raširit ko čovjek.

Ariens avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

M. i ja spavamo u svojoj sobi, MM u drugoj. M. se po noci budi i ide piskiti pa mi je tako lakse. Jos uvijek sise po noci, ali i to sve rjedje. MM spava u drugoj sobi jer je njemu tako lakse

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    Mi smo produženo dojeći i produženi coo-sleeperi

A cica još uvijek za laku noć, no to je svaga par gutljaja za gušt
    Potpis.
    Ima svoju sobu i svoj krevet u kojem nikada nije spavala.
    Čekamo da sama dobije želju za selidbom

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

spavamo svi troje skupa, makar nije tako bilo od početka. sad nas dvoje, mm i ja, balansiramo na rubovima kreveta, hladimo bubrege jer se šefica ne da pokrivati - čim osjeti pokrivač baca noge u zrak dok se ne oslobodi. pa nategne cicu koji put, pa se okrene u koso i bubeta tatu nogama, ili se rola i nabacuje između nas ili plače u snu... pa ja šiznem, pa se svi okrećemo, pa opet zaspimo. i onda eto budilice... ali osjećaj toplog djeteta u krevetu, taj pogled i zagrljaj koji dobijemo svako jutro sasvim su dovoljni da odustanem i od pomisli da ju prebacim u kindač

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

MM, Mihael, ja, Matej- tim redoslijedom spavamo (imamo 2x2 bračni + 1x2 Matejev), s tim da smo pred jutro najčešće svi nagurani na našem krevetu, a Mihael bude okomito između mene i MM, koji jadan završi na rubu...
    Spavali smo svakojako, ja s bebom u boravku, MM sam u boravku, ali sve je to bezveze, ovo nam nije nikakav bed- najviše stoga što znamo da je privremeno.
    Meni je puno veći problem stalno buđenje (koje je s vremenom ipak sve rijeđe), nego to što spavamo svi zajedno.
    Al da se veselim vremenu kad ćemo opet MM i ja biti sami u sobi, veselim se

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Dio noći spava u svom krevetiću- čim nanjuši da smo i mi legli zove da je prenesemo kod nas...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •