Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: kako dati antibiotik

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno kako dati antibiotik

mi smo zaredali sa upalama uha, ima 2 dana temperaturu i bili pa se malo smiri

nama se cini da dolazi od sinusa ali kako ovdje ne postoji hitna procedura tako mi vec 2 tjedna cekamo slikanje sinusa

sebastian nece popiti ni antibiotik ni paracetamol (u ni jednom obliku), cepici ne prolaze a ovdje ne daju djeci injekcije (ni protiv bolova ni antibiotike) jer im je rpeskupo pa ih ni nemaju

sta da radimo, ovo je uzas

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

A koliko je star? Mojima dajem antibiotik sa špricom iz nekog drugog sirupa, deru se, ritaju, vrište ali ga naguramo nekako kad se mora. Pazim da mu ne dajem prije jesti jer inače sve ispovraća.

RING avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Možeš dati špricom ili žličicom. špricom - pomalo sa strane jezika, a sa žlice pustiš da polako klizne samo u usta. Ako hoće jezikom izbaciti vani možeš ga stisnuti za obraze

andrij avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi smo isto sa špricom i isto hvatanje , držanje i pomalo - drugačije nije išlo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma mi ljevamo zlicom, pa gotovo sve ispljuje, ali nesto udje pa je doc kao sretan da i to uspjeva jer je to veliki pomak

zbog crijeva je odma krenuo i probiotik

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Neki antibiotici se mogu davati s hranom pa pokušaje tako (ako uzimanje uz obrok nije zabranjeno).

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Staviš špricu u kut usta i polako špricaš. Ak je još relativno mali izazva mu to refeks sisanja pa posisa bez problema.
    Nama na žličicu nikada nije išlo. Uvijek smo na špricu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo da velim da smo 4 dana nekako utrpali antibiotik, i sve je u meni govorilo da ne forsiram ali eto

razvaljuje ga candida vec treci dan, ima nenormalan proljev, povraca i nista ne ostaje u njemu

stvarno se pitam cemu sluzi antibiotik

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Stray nemoj mu davati antibiotik nego mu daj pecivo ili nesto da zvace, onda bolovi uha prestaju. Pecivo, tost, prepecenac kruh ili slicno. To je dobro i da zaustavi proljev.

andrij avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ako je upala uha - onda obavezno antibiotik .Čudi me da nij dobio i kapi za uho ?

Nema ti pomoći dok troši antibiotik jer Candida na antibiotik podivlja - pokušaj mu davati kiselo mlijeko -ako smije ....ono ublažava Candidu.

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Stray, pa što vam kaže pedica na to što dijete sve povrati i što ima proljev? Šaljem mu vibrice da bude bolje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •