-
kako dati antibiotik
mi smo zaredali sa upalama uha, ima 2 dana temperaturu i bili pa se malo smiri
nama se cini da dolazi od sinusa ali kako ovdje ne postoji hitna procedura tako mi vec 2 tjedna cekamo slikanje sinusa
sebastian nece popiti ni antibiotik ni paracetamol (u ni jednom obliku), cepici ne prolaze a ovdje ne daju djeci injekcije (ni protiv bolova ni antibiotike) jer im je rpeskupo pa ih ni nemaju
sta da radimo, ovo je uzas
-
A koliko je star? Mojima dajem antibiotik sa špricom iz nekog drugog sirupa, deru se, ritaju, vrište ali ga naguramo nekako kad se mora. Pazim da mu ne dajem prije jesti jer inače sve ispovraća.
-
Možeš dati špricom ili žličicom. špricom - pomalo sa strane jezika, a sa žlice pustiš da polako klizne samo u usta. Ako hoće jezikom izbaciti vani možeš ga stisnuti za obraze
-
Mi smo isto sa špricom i isto hvatanje , držanje i pomalo - drugačije nije išlo.
-
ma mi ljevamo zlicom, pa gotovo sve ispljuje, ali nesto udje pa je doc kao sretan da i to uspjeva jer je to veliki pomak
zbog crijeva je odma krenuo i probiotik
-
Neki antibiotici se mogu davati s hranom pa pokušaje tako (ako uzimanje uz obrok nije zabranjeno).
-
Staviš špricu u kut usta i polako špricaš. Ak je još relativno mali izazva mu to refeks sisanja pa posisa bez problema.
Nama na žličicu nikada nije išlo. Uvijek smo na špricu.
-
samo da velim da smo 4 dana nekako utrpali antibiotik, i sve je u meni govorilo da ne forsiram ali eto
razvaljuje ga candida vec treci dan, ima nenormalan proljev, povraca i nista ne ostaje u njemu
stvarno se pitam cemu sluzi antibiotik
-
Stray nemoj mu davati antibiotik nego mu daj pecivo ili nesto da zvace, onda bolovi uha prestaju. Pecivo, tost, prepecenac kruh ili slicno. To je dobro i da zaustavi proljev.
-
Ako je upala uha - onda obavezno antibiotik .Čudi me da nij dobio i kapi za uho ?
Nema ti pomoći dok troši antibiotik jer Candida na antibiotik podivlja - pokušaj mu davati kiselo mlijeko -ako smije ....ono ublažava Candidu.
-
Stray, pa što vam kaže pedica na to što dijete sve povrati i što ima proljev? Šaljem mu vibrice da bude bolje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma