Ovako, imam dvije sutuacije koje baš ne znam kako da riješim....
1. Jan neće u o p ć e hodati kad smo vani, niš, nula bodova, samo nosi, nosi...tako da smo u kolicima ili ga teglimo što je fakat postalo teško čak i MM-u koji nije baš mrvica od čovjeka.
Ne znam kako da ga nagovorim da malo hoda, probala sam mu govoriti "ajde hodaj do te i te zgrade ili auta pa će mama nositi" ali ne funkcionira, počne se derati, onako ljutito. A meni je to stvarno postao problem jer ga nosim i po stepenicama, a uvijek imam još i neke vrećice, torbu..ma znate kak'je..
pa sam samo htjela pitati kako je kod vas, savjet?
2. U zadnje vrijeme nam uspavljivanja traju po sat vremena, naravno, samo ga ja uspavljujem a kad me nema (što je rijetkooo) onda ga tata nosi i zaspe za deset minuta. Ja ga odbijam nositi (okej, dogodi se...), a uspavljuemo se, uf, svakako. Prvo mu pričam priču (tri praščića je aktualno), onda me traži da mu pričam kak idemo u zoo vrt, pa vrtić, pa da mu pjeva, zeko potočić i kukunku (to sve na našem krevetu) pa onda traži da ga premjestim u njegov krevetić, pa ga malo dragam i svrbuckam...i to traje traje, pa se on vrti..al ne daj bože da izađem iz sobe, moram konstantno biti uz krevetić...
ne znam kako da se organiziram, ne znam kako da naučimo da ga katkada i tata stavlja spavati, ne znam, ne znam..
Evo sad sam vam dala materijala pa se raspišite![]()