Damn!!
Šta sam napravila![]()
Shiny... neznam koliki vam je stan i dal bi morala izlaziti iz njega. Mi imamo sobe na katu pa je lakše. Ja ju izljubim, njih dvoje odu gore na kupanje pa čitaju knjigice i ona onda zaspi, a ja se ne pojavljujem. ponekad zna pitati di je mama, al ne inzistira.
kejt pitam za topic jer mi baš bilo milo prikad sam vidjela da nam sigurno dolazite. Pitala sam kad ćemo nazdravit za veeeliki događaj?
stižemo krajem veljače, vjerojatno i ranije ... ovisi samo o banci i brzini realizacije kredita, do sad je sve islo jako brzo pa sam optimist
uglavnom, čim se preselimo, feštamo, svi ćete biti obavješteni :D
spremam se zvat vrtić da vidim mogu li nas primiti? što misliš, imamo šanse? možda budemo u istoj grupi :D
treba nam i teta da elu vodi doma nakon spavanja i da može bit s njom doma cijeli dan ako bude bolesna - znaš koga?
puse svima, lubimo vas
Za vrtić neznam dal bi vas primili. Iako čisto sumnjam s obzirom da su trenutno grupe našeg usrasta prepune. Mogu pitati sad kad idem po V ako nađem nekog tamo.
Ali u lipnju uvijek bude javni natječaj na koji se svi mogu prijaviti i onda popunjuju i reorganiziraju grupe ak je došlo do ispisivanja neke djece.
Što se tiće naše grupe ti uvijek možeš napisti da želiš tu i tu skupinu i oni dosita izlaze u susret po tom pitanju. Tako smo i mi napravili jer mi je kumče u toj grupi pa se ona i V poznaju
Cure, jel vasi klinci slazu puzzle?
noa traži da joj dam puzle,i muči se ali nezna sama složiti.
Ova moja luda za puzzlama. Do sad je slagala neke jednostavnije (6 komada), a onda smo joj kupili neke od 24kom i danas ja perem sude..a Buba sama slozila pol puzzli..a ja.. :shock:
Ja sam danas baš u mulleru kupila neke puzzle od 15 komada, baš me zanima kak će to Roku ići...
A pogledajte čemu služistariji brat
![]()
(pass:annie)Annie prvotno napisa
Annie, preeeeslatkoooo!![]()
Mi još nismo aktivno počeli s puzzlama, slaže one neke životinje s bebama životinjama, kao tri u paru...
Annie, gledam fotke..i meni Roko totalno lici na tebe, a Dominik na TM.
Mi kupujemo one knjige puzzle gdje ima vise slika, eto je opet slaze puzzle u wc-u. 8)
Izvještaj - Roku puzzle idu ko od šale!! Te od 15 kom sa slikom nekih kravica i mice macesastavi bez pol frke, a tek sam mu pokazala prije 15 min!
Jel netko vidio možda one drvene kocke koje se slažu u 4 različite slike s motivima crtića Auti? Ja sam ih prije vidjela u TL, ali bila sam danas u city centru i king crossu i nemaju ih.
Annie preslatki su![]()
![]()
Drage mame jesenskih beba...
Nekoć sam redovito bila na ovom topiću, ali u zadnje vrijeme sam svugdje, ali najmanje ovdje![]()
Jedno pitance...Lara 2 god i 2 mjeseca i sitnog...imamo malih poroka...
1. Flašica-mlijeko
2. Pelene
3. Spavanje između mame i tate u njihovom krevetu
Sada što mene muči... Kako da počnem sa riješavanjem tih sitnica i kojim redoslijedom...jer od kada sam počela raditi spavanje s njom mi teško pada jer se ne naspavam i cijeli dan sam dekoncentrirana i bezvoljna....
Hvala![]()
šta se tiče spavanja,čim smo Noi stavili krevet u njenu sobu počela je sama spavati,a do tada između nas.
bočicu nikada nije imala,dojila sam ju do 20 mj.
a pelene smo bez puno muke skinuli.najprije je prestala po noći piškiti,a onda smo skinuli i preko dana.nismo ju forsirali,nego je to tako sama.
baš ti i nisam pomogla.![]()
mi se vratili iz Italije - bili na skijanju i Zach je konacno zavolio snijeg. :D
bilo nam je prekrasno i niti jednom nije zakasljao niti mu je curio nosic.
Annie, bas mi je zao da je Dominik morao sve to proci.Meni je bilo tesko gledati Zacha koji je dvogodisnjak, a kamoli dvomjesecna bebica... strasno. Nadam se da je to sve iza vas i da nije astma.
![]()
Noa, puse ozdravilice i nadam se da je sarlah vec prosao!![]()
svima ostalima pusa - nadam se da cemo se jednom negdje vidjeti... (vidim da ce neke uskoro postati i susjede... super!)
Maya, ne znam sto bih ti rekla - Zach se nacicava po cijele noci i dane tako da nemam pametnog savjeta. Jedino sto ti mogu reci je da ne ukidas sve odjednom.
Ako ces ju 'izbaciti' iz vaseg kreveta, onda joj nemoj ukidati flasicu ili ju nemoj forsirati da skine pelene.
Neka ide jedno po jedno, treba vremena za te stvari.
annie, prepreslatki su! ljubav velika
momze, baš mi je drago za zacha, ma bit će on super!
kejt, sretno sa selidbom. eh, da je i meni negdje u vaš kraj....
a naš izvještaj:
noa spava u krevetu s tatom (tata pobjegao od mene i davida)
još uvijek ima pelenu (koju si sam i skine i stavi novu)
po noći nema bočice, a ni cice
po danu nacicavanje
i još nismo kupili puzzle, ali s obzirom na njegove afinitete, sumnjam da bi šta bilo od toga. on je više za čekić i kliješta![]()
ajde, ra, šta fali vašem kraju? ja bi često kidnula odavde baš tako nekud ...
i ela spava s nama, ima pelenu i nacicava se dan-noć
šta da ja velim, čim nešto malo traži strpljenja i finih sitnih koraka i namještanja, ona odvali šakom/nogom i raspe sve, šta će mene neke puzzle/kocke/slagalice zezat, imam ja pametnijeg poslara prvotno napisa
Kejtmogu te samo potpisati.
Mi smo zato V kupili umjesto kuhinje radionicu gdje ima šarafe, čekić, odvijač i sl. stvari i sad tambura po tome.
Momze i Zach dobro nam došli natrag i baš mi je drago da vam je bilo lijepo i da ste uživali. Blago vama, vi stalno negdje švrljate.
Drage moje pozdrav svima
ja uspjela uhvatit 5 minuta dok obje spavaju
da i ja javno kazem kako smo i mi bespelenasi zavrsili u nocnoj peleni, jer se nisam vise mogla s ogromnim trbuhom dizat da je presvucem kad se zapisa, a sad kad smo svi 4 u krevetu samo mi je do spavanja i da se niko ne probudi.
Porod je super prosao, ribica jede ko velika, dojenje je ko pjesma drugi put, uopce ju ne treba namjestat, nakon par dana vec je sama super hvatala cicu, trebali bi ovih dana na pregled pa cemo vidjet kako napreduje, nadam se da je ok jer smo u tandemu, pa me ipak brine da gusarica ne pojede sve.
Mucimo se oko dnevnog uspavljivanja jer kad dođe podne mladja ne spava uvijek i ne mogu ju ostavit i otic uspavat A. a to traje, pa zajedno zavrsimo sve 3 u krevetu i to nikako ne funkcionira, tako da mi je potreban bilo kakav savjet kako uspavat A. brzo i da polako predjemo na to da sama ode u krevet (cini mi se nemogucim)ne mogu ni otkrit kad joj se spava jer se i njoj ritam skroz poremetio. Srećom nocu dobro spava uz svo stenjanje ove mladje i sto se svi guramo i naguravamo boreći se za koji centimetar kreveta.
Skoljkice..![]()
E kad citam o tandemu i svi 4 u krevetu..
Meni zbilja dode neumjesno se zalit na moje "muke" s jednim djetetom..![]()
Saljemcurkama!
Kejt, Bubimira,za male tambure.
Školjkica, a kako se zove mala princeza?
Btw,ja još nisam otkrila kako ih zajedno uspavat...
He..ja jos otkrivam kako ovu jednu jedinu uspavati.Annie prvotno napisa
![]()
U zadnje vrijeme imamo muke po spavanju. Meni se cini da ona ne voli spavanje..takva je bila i u trbuhu..stalno je tamburala..ko bi reko da tak lijepo slaze puzzle.![]()
školjkice![]()
Ajme, trnci me prosli - Skoljkice, ti si rodila!?
pa, cestitam!!!:D
Bubimira, ma svrljamo stalno nekuda ali zato nikako da nam se sredi noc. Ja si nekako mislim da bi trebala biti 2 tjedna u Zagrebu bez micanja i pokusati izbaciti nocno dojenje. Svi kazu da nije dobro uvoditi promjene ako se stalno nekuda putuje, seljaka...
Cure...
a kada vam prinčevi i princeze idu spavati... Ja radim od 9-5 moj mm radi od 5 do 22 , ja dok dodem s gradskim prijevozom doma to je pola 7 i naravno moja mišica ide leći tek u 22:30-23 :shock:
Da li je to normalno? Moja teorija je da nas se zaželi i jednostavno imamo samo to vrijeme prek tjedna
Hehe, Jan tambura s kuhačom a V s čekićem...baš su pravi par!bubimira prvotno napisa
Školjkica![]()
Savjet 0 bodova
Maya83 moja šefica ide spavati oko 23.30h. Za sada dok ne ide u vrtić i ujutro može spavati do 9h ni ne forsiram neke promjene. Navečer smo svi najaktivniji pa je kod nas najživlje u 22h.
noa prije 22 h nikada ne zaspi,a ujutro mora ustati do 8 zbog vrtića i onda počinje borba,ona bi još spavala,pa neće da se oblači,ja ju obučem dok se okrenem ona se već skida.......i tako svaki dan
Lola nema određeno vrijeme kada ide spavati: nekada je to 20, a nekada potegne i do ponoći. Ovo zadnje se dogodi jednom u dva mjeseca, najčešće zaspi oko 21i30-22. Ujutro se budi između 8 i 9.
Lola voli one drvene slagalice, ima brojeve, farmu, dvorac, kada ih slažemo pričamo priče i to joj je zanimljivo. Jučer mi je pomagala slagati ogrlice, držala je perlu kroz koju sam provlačila flaks, sva si je bila važna.
da baš su fora kad "pomažu", dobro kažeš, sve su si nekako važni.
noa kuha sa mnom, reže kapulu - to mu je glavno!
slatka je sad ova faza kad kuže toliko toga.
ja nažalost nemam previše vremena za njega pored ovog malenog, pa mi dođe nekako žao.
ovo potpisujem, ali maksimalno se trudim što više vremena provest s Rokom.ra prvotno napisa
Roko isto nije imao neku rutinu što se tiče spavanja i to je bilo koma, ali prije tjedandana smo uveli obavezno popodnevno spavanje oko 13 (tako ide i u vrtiću) i navečer spavanac oko 20.30, 21. I puno bolje funkcionira.
Mi ne idemo u vrtic..ujutro svi spavamo do 10.30-11h, a nekad znamo i duze..grozni smo..![]()
A onda si mozete misliti kad idemo spavati..![]()
Lola je tražila da joj pripremim njen krevet: "mama popspemi robu, tu ja pavam" ja sam ostala :shock: otkuda sad to, a od prekjučer nije tražila ciku... Lastane, da se zabrinem?
Salis se jelda?![]()
Ajme..kad ce se meni desit da prestane trazit svoju cici-mici..cekam, cekam..
![]()
Mi smo sto se spavanja tice prilicno uredni. U jutro se budi izmedju 7 i 8 (taman da se pomazimo prije odlaska na posao), onda je popodnevno spavanje oko 2 (budi se izmedju pola 5 i 5), navecer smo u krevetu oko 9 i 15 a zaspi izmedju pola 10 i 10.
Ali zato i dalje pijemo mlijeko na bocicu, uredno sve obavljamo u pelene...
Ja ne smijem ni čitati sve ovo što ste napisali!!![]()
Kod nas je sve gore što se tiče spavanja, totalno je razigran, ne da se smiriti. Popodnevno spavanje je donedavano bilo od 13 do 15, ali se i to sve nešto odugovlači, tako da je jučer zaspao tek u 14.45 i spavao do 17.30. Ali i ako spava do 15 h, navečer je problem sa spavanjem. Nikad ne zaspi prije 22 h.
Puzzle ga ne zanimaju, ja sam nadobudno kupila jedne, ali ja slagala, a on mi razbacivao...![]()
Obožava alat, kuhanje, plastelin, autiće, štapove...
Pelene? Ni ne pokušavamo se riješiti jer totalno odbija lonku i wc, samo kaže"idem se sakiti" i onda znamo da je kakanje na repertoaru.
Spava u svom krevetu, ali obavezno prijeđe k nama u noći. To mi je slatko, ne pokušavamo se toga riješiti.
Sanjam, i mi smo kasnili na skijanje! Andrej je opet dobio bronhitis, prilično teški oblik, nikako nije prestajalo škripanje, a pri tom je on bio malaksao, nikakav, samo mene tražio... nikako nije bio za put. Ali je na skijanju bilo super, obožava snijeg, vozili smo se gondolom pa je uživao...ali na bazene ne smijemo, klor mu smeta, odmah je počeo kašljati.
Frknuli smo par novih sličica,pa ako vas zanima...
http://public.fotki.com/mojeblago/mo...o/img2996.html
(pass:annie)[/url]
A možete i kupiti "Moje dijete" pa vidjeti Annie i njezinu obitelj u punom sjaju!!![]()
Annie, morala sam...hehehe...
Joj,babo jedna! Btw,na CD-u mi ima lijepših slikica od onih koje su izašle u časopisu!![]()
Meni su i dalje potpuno različiti a Dominik je premedeni, baš je lijepa beba![]()
Annie prvotno napisa
E da. al za otvornu fotku treba barem netko gledati u kameru,a s dvoje djece je to SF, znam, znam...![]()
E, a kakvi su vaši klinci što se tiče motorike? MM je iz zezancije uveo Roku "sat tjelenog" prije tjedan dana i "vježba" s njim. Jučer sam ih gledala - Roko SAM napravi kolut naprijed i to totalno savršeno!
A neki dan su bili u fitnessu, Roko je otišao u dvoranu i MM dolazi nakon 5 min po njega i nema ga. I nije mu jasno,jer nema kud otići iz dvorane i zove ga, a majstor se javi sa švedskih ljestava, s najviše prečke baca medicinku od 2 kg!!! :shock:
roko je uvijek bio.... roko![]()
mi nemamo tjelesni, ali čini mi se prilično spretan.
kako smo sve u principu kasnili - većina je propuzala i prohodala prije nas, mislim da je sve brzo nadoknadio. tako je sad i spretniji i brži od većine klinaca te dobi s kojima se druži.
david zato ide njegovim stopama, 7 mjeseci, ne puže.
ups, danas je 7 mjeseci. kako to vrijeme leti.
Davide, sretnih ti 7 malih mjeseci! Ra,pa kad prije, kao da si jučer rodila... Daj neku slikicu malih fakina da ih vidimo!
danas sam pala u komu kako ću za 5 mjeseci morati na posao.
pola je prošlo....![]()
nikako do tih slikica, ali budem valjda uskoro![]()
Ra :shock: 7 mjeseci... kad prije...
Annie, Roko je definitivno ispred svoje generacije po spretnosti! Uvijek bio!
Andrej je dosta spretan, penje se posvuda, ne boji se ničega. Jedino me živcira što ne gleda kud hoda pa zato često pada preko stvari... Ali, da kucnem, nema nekih većih ozljeda.
Opet smo završili na bockiJadničak moj, toliko reve da ga je strašno slušati...