e sad ni ja ne mogu izdržat - kolutamo se i mi , i radimo svijeću i špagu 8)
e sad ni ja ne mogu izdržat - kolutamo se i mi , i radimo svijeću i špagu 8)
Wow, Kejt,svaka čast!
Odra,pa kaj je bilo opet?
Što se motorike tiče: skače, trči, penje se svuda, radi svijeću, kolut ne baš savršeno.
Zadnjih par dan me zovi po imenu, to mi je baš fora.
Već par dana spava u svom krevetiću, ujutro se prešalta k meni, mazi me, ljubi, zavuče se ispod prekrivača i nastavljamo spavati. Po noći mi fali, svako malo gledam dali je pokrivena, dali spava, a ona ni da bi spava cijelu noć, da spava, hrče.
Ra, stvarno, kad je brže prošlo 7 mjeseci, kao da si jučer imala zvončicu u potpisu.
Mbee, kako je šefica? Jel ima pomaka? Gdje ste s pregledima?
Malo mi je bolno čitati napredak vašihpa se baš i ne javljam
![]()
Napretka nema, u veljači još moramo obaviti neurologa i evocirane slušne potencijale da isključimo fizičke uzroke. Još uvijek nitko ne zna razlog negovora, nema termina pa nas na vježbe ubace par puta mjesečno ako i toliko i to je to.
Još uvijek sisa za uspavljivanje i nekad po noći, i dalje grli i ljubi koga god dohvati, razmažena je i tvrdoglava...
Ma daj, MBee, vidiš da svi mogu sve i, ako i ne mogu, nauče par mjeseci kasnije. Je l se sjećaš kad je tko propuzao/prohodao/prosjedio? Ja ne. Znam jedino da su svi puzali i da svi hodaju, tako će svi i pričati. Drž' se, ljubi nam Evu![]()
potpisujemKejt prvotno napisa
Annieprekrasni ste svi odreda.
MBee ako te mogu i malo utjesiti i Filip prica vecinom nekim svojim jezikom.
sto se motorike tice F je neumoran,ima ga doslovno svuda po stanutrenutno mu je in penjati se na gornji dio od kreveta na kat u djecijoj sobi,jedino jos nije prokuzio i da sidje sa te visine kao i sto se popne pa me ponekad strah da nebi slucajno pao ako ga neskuzim da je kibnuo gore.
odra ~~~~~~~~~~~~ da Andrej sto prije ozdravi
frida, i mene noa već cca. dva tjedna zove po imenu.
u početku mi je bilo fora, a sad više i nije. fali mi "mama".
mbee, kejt ti je fino rekla, sve će to šefica savladati![]()
kejt, špaga, svijeća :shock:![]()
Mbee, javljaj nam se, ja vjerujem da će sve biti u redu.![]()
MBee, sigurno ce biti sve u redu. Sve u svoje vrijeme.![]()
Odra, koje injekcije mu dajete? Opet bronhopstrukcija?
~~~~~~~~~~~~~~~~ da prodje sto prije.![]()
Mene stresla gripa, Zach samo kurio 3 dana i sada je ok. Opet smo u parku svaki dan. Jedino sto me sada zabrinjava je sto je poceo hrkati. I to hrce tako da mu ponestane zraka. Ja sam sada zabrijala da ima uvecan treci krajnik tj. adenoide i da ce morati na operaciju. :/
nikad kraja... no, provjerit cu sa pedijatrom.
Hoce mene netko prosvijetlit, zakaj nam je forum plavi? Jel haluciniram il kaj??? :?
Odra, za Andrejceka ~~~~~~~~~![]()
retha meni je stalno zeleni, namjesti si u profilu pod stil, vjerojatno ti je silver.
Danas popodne mi je promijenio sve boje..od roze, marelice..plave..nicim izazvano i uopce ne kuzim zakaj.
Idem vidit sad u tom profilu sta imam..![]()
Taman sam htjela reći da je meni roza, ko i uvijek, i logiram se, kad ono - plavi je i meni :?
Momze, je, opet bronhopstrukcija. Opet dexa. muka mi je, ljudi, svaka 2-3 tjedna je bolestan, svaka viroza je njegova, al ne završi na tome, nego već znamo, čim nosić počne curiti, za dva dana kreće nezaustavljivi kašalj i nakon toga škripavo disanje... i, u najboljem slučaju, samo jedna boca, ako stignemo na vrijeme. užas! Ne mogu pojmiti da mora biti tako! Okrećem se alternativi.
MBee, dobro je da sve provjerite, ali ja također mislim da će sve doći na svoje. Znam jako puno djece koja su kasno progovorila.I mi šaljemo pusu!
Wow, kolutovi, špage, svijeće, majko mila... dobro, mi to nismo ništa još ni probali...
Ne znam jesam li već napisala, ali mi smo se napokon ošišali, nakon godinu dana!Bio je dogovor, poslije malo suza, a onda mirno sjedenje meni u krilu i sve super! Sad mi je dečko, nije više beba.
MBee i Odra![]()
Curke ne javljam se, V je opet bolesna, a ja jurim od dnevnog bedinanja preko sređivanja stvari za bebu (počela me lagano panika hvatati) i večernjih predavanja... Padam se nogu.
Na špage, kolutove i sl. mogu smao reći :shock: jer mi to nikad nije palo na pamet (vjerojatno s obzirom na moje stanje) al budemo probali pa vam javim.
Annie slatki su ti dečki u MD
Shiny sad je red na alternativnu temu![]()
Joj, Odra, baš mi je žao kaj je kod vas takva situacija, šaljem puo ~~~~~~ da što prije prestane takvo stanje. Najgore je kad su bolesni...
Meni je forum uvijek plav (po postavkama),pa nisam ni primjetila razliku
Bubimira, predavanja?
radimo nesto na forumu, a to ti i ovisi o tvojim postavkama.Hoce mene netko prosvijetlit, zakaj nam je forum plavi? Jel haluciniram il kaj?![]()
Odra, mi smo krenuli i sa homeopatijom i vidjet cemo kako ce biti. Zach nije tako cesto bolestan, no on ne ide u vrtic, pa ti to dodje na isto u smislu ucestalosti i izlozenosti virusima.
Momze, daj malo više nekaj o tome kak funkcionira homeopatija s tim imunitetom i virusima,ja bi morala za Roka nekaj skemijat...
Annie, javi se za kontakt homeopata ako želiš!
Kolut naprijed, špaga, svijeća..hahaha..ništa od toga! Nisam ni ja baš neka gimnastičarka...a ni MM..
Htjedoh pitati verbaliziraju li vaši klinci osjećaje?
Jan već nekoliko mjeseci, kaže mi kad je ljut ili tužan (okej, nekada i glumi da je npr tužan) ali recimo kada klepne tatu (to se u zadnje vrijeme cesto događa pa to pokušavamo iskorijeniti) MM se povuče a Jan ga onda pita "Jesi ljut"?
I poziva nas na razgovor, svaki dan nam kaže "Mama ili tata, stanite tu, ajmo razgovarati" i onda priča o svemu i svačemu, doduše pola toga ne kužim...
I trenutno je u fazi "mama, mamax100" i onda mi kaže "mama, dođi ovamo da te nešto pitam"...a ja riknem od smijeha...
Shiny, šalji!
Mbee,momzehvala na objasnjenju..vec sam mislila da sam ja nesto sprtljala na kompu.
Meni je na red i ovo plavo me ful zbunilo.
Ja sam danas histerikus..nocas nis nisam spavala jerbo je gospodicna nacicavila i navlacila moje jadne bradavice...vrat mi je totalno ukocen..![]()
retha, sorry ali tako mi je drago cuti da ima jos supatnica.![]()
meni je manje-vise svaka noc takva.
Drage moje,
evo i mene nakon ihihih..ponovo sam u dubrovniku nakon 3 mj.
nisam vas stigla procitat uvatila sam samo da je annie bila s malim u bolnici, uzas, srce mi se steglo...Nadam se da je sad ko nov!
Mi smo super! Za sad svima veliki pozdrav!!!
Vi imate frke s nacicavanjem, a mene navlači prstićima umjesto ustima...Kad je bolestan, a to je često, nemam ga srca odbiti, bitno mi je da se kako-tako umiri. Kad je ok, onda kažem: nemoj me dirati, to me smeta, samo stavi mirno ruku! A on meni: "Samo cu podijnuti" I što da mu čovjek kaže???
Shiny, i Andrej izražava osjećaje, hoću reći verbalizira. Ali jako je postao neki agresivan u zadnje vrijeme, stalno ima neke fore "ja cu te sad udajiti!", a i često udara po namještaju, izmišlja neke štapove,od čekića je "smislio" da je sjekira itd. Ma grozno.A baš ne gledamo agresivne crtiće, jedino je iz "Legende o medvjedu" pokupio priču o ubijanju medvjeda.
Momze, ni Andrej ne ide u vrtić, ali viroze kupi od bratića i sestrične koji idu, a žive u bakinoj kući (njega čuva baka). I ja ću nešto s homeopatijom kemijati, samo da vidim ima li u Osijeku.
Evo i mene malo!
Ni kod nas nema kolutova, svijeca, spaga... ali moram priznati da je vrlo spretan.
Moje je dijete uslo u fazu obozavanja tate i ja gustam! Samo hoda za njim i govori tatica ovo tatica ono a ja sve cetri u zrak i drzim fige da potraje![]()
Ivan je od uvijek bio jako osjecajan i ispoljavao je svoje osjecaje bilo postupcima, bilo verbalno a vidim da i razmislja o tudjim osjecajima (sto ga ne sprijecava da nas opali kada nesto nije po njegovom).
Jucer smo u jutro preskocili obavezno jutarnje mazenje jer sam isla na OGTT pa sam isla od kuce ranije nego obicno i to u isto vrijeme kada i tata. Ivan je bio razocaran i nije mi htio dati pusu niti mi mahnuti pa pa. Nakon par pokusaja ja sam rekla dobr, nista ide mama tuzna raditi.
Danas u jutro kada sam bila pred polazak dotrci on k meni i kaze : mama trebas pusu i cmokne me i da pusu seki, okrene se ode teti cuvalici sav ozaren joj kaze: danas mama ne ide tuzna! A meni odmah proradili hormoni i suzne zlijezde...
Ajoooj, Ivan...micek...
Tak i Jan slično reagira..
...ipak ovu fazu tate još uvijek žeeeljno očekujem!
Drzim fige da ju skoro docekas. Iako, to se ne odnosi na sve aktivnosti, neke su i dalje rezervirane iskljucivo za mene, ali ipak mi ovako ogromnoj pase da nisam nezamjenjiva. Nadam se da ce potrajati do poroda.Shiny prvotno napisa
Ja sam sinoć nakon sto godina išla van s curama. Zaružile smo do 2.30h i danas se vučem okolo k'o krepana kokoš. Fakat sam ostarila...
MM ju je uspio uspavati (doduše u ponoć kad se valjda sama srušila) ali se sirota probudila čim sam legla kraj nje i neutješno plakala neko rijeme. Tko zna šta je bilo u njenoj glavici.
Jeste li išle s klincima na lutkarske predstave? Ja se spremam danas (ako dođem sebi) a nemam pojma hoće li ju to zanimati.
mi smo u kazalištu gledali miffy i macu papučaricu i Noa je cijelo vrijeme na miru gledala,a onda smo išli i u kino i isto je bila na miru. :D
bila je oduševljena i stalno priča o tome
Vouuu, koja si ti maca!!!MBee prvotno napisa
A gdje izaći radnim danom do 2.30? Gdje ste bile?
Mi smo prije dva tjedna, MM i ja išli s društvom na večeru, pa završili u nekom pubu do 2 sata (baka i deda nam zaspali u stanu)..i trebalo mi je tri dana da se oporavim...katastrofa...
Bile smo u Saxu na soul večeri (Žak i njegove koke). Bili su fenomenalni!
A bitno je za spomenuti da je bilo i starijih od mene :D
Joooj ja bi isto tak išla koji put se malo "ispucati", al znam da će mi smetati dim i najviše od svega kaj poslije ne bi došla k sebi danima.
la11 super je Noa u avataru. Miffy?
A di ste gledali macu papučaricu?
i kod nas je ovako vec neka 2 tjedna!sanjam71 prvotno napisa
:D
no, po noci stara prica.
MBee, super za provod!![]()
Ma jel?!momze prvotno napisa
![]()
A inace..nama nisu takve noci bile..bas je bilo krenulo na bolje..cak bi i par sati sama u kinderbedu prespavala..al to prekjucer je bilo prestrasno..to nacicavanje..i onda mi jos po kosi prtlja..a ja poluukocena i pospana ko slonica.
Nocas bijase nesto bolje..vidit cemo kako ce dalje..![]()
Sto se provoda tice..ja bila juce u kinu gledala Darjeeling limited, ak se to moze nazvati provodom, meni je to trenutno svemir.![]()
MBee, super za provod. Meni to zvući kao SF trenutno![]()
La11, avatar je![]()
Odlazak na lutkarsku predstavu je neslavno prošao. Htjela se popeti na pozornicu, počela vrištati kad joj nisam dala i otišli smo doma![]()
Baš nam ne ide.
MBee,![]()
ma MBee..šta vam ne ide..?
Slušaj:
Mi bili prošli vikend u Samoboru, kao pogledati Fifi koncert i maškarice male i Jan, još iz auta kad je vidio veliku Fifi počeo je vikati "ajmo doma, ajmo doma" i cviiil, cvil..a kad smo izašli iz auta nije se odljepio od nas dok nije prošla "Fifi opasnost"...maškare ga uopće nisu zanimale tak da smo šetali zabačenim ulicama Samobora kako bi dijete bilo zadovoljno i otišli u osamljeni restoran na ručak i doma...
Nego...sad sam upravo, pri pranju zubi, izbrojala Janu zubiće i mislim, ako nisam krivo zbrojila, eh, da ih ima 16 komada!
I kao da sam uočila da mu raste, mislim, gornja petica..onako već je izbila..
totalno sam zanemarila činjenicu da njima zubi još rastu, i da su zbog toga nekada nervozni...mišeki mali...
Shiny srce si![]()
Ja znam da Evi krenu zubi jer dobije točkasti osip oko usta, valjda je slina drugačija, ali joj još nisu izbile petice. Dva puta me tako jako ugrizla da više ne pipam...
MBee ja sa F nemogu otici ni u kupovinu ako on nije vezan u kolicima,nastaje vristanje ako mu se nesto ne da ili legne na pod i nece se ustati,ruku takodjer onda ne da vec ja moram doslovno trcati za njimmislim da nas cijeli ducan cuje kad udjemo unutra,grozno
tako da...ima nas jos![]()