-
Ma ne, to ti je samo nekakva iskustvena srednja vrijednost poluraspada stroja 
Koristio sam privremeno nekakav japanski stroj koji je tada bio 20 godina star i nikad nikakvog kvara. To ti je kako ti se potrefi.
Osobno mislim da je najbolji onaj stroj s kojim se sprijateljiš. Ako se u startu ne dogodi "kemija" onda su sami problemi, iako stroju tehnički gledano baš ništa ne fali.
-
Imam jedno pitanje za pekač kruha, iako nije Moulinex, već neki Orion.
Naime, nakon završetka pečenja(programa), zasvira alarm, dakle, kruh je gotov, ali ponekad mi se dogodi da je kruh na vrhu udubljen.
Kruh je pečen, ali stvori se ta udubina i nije baš estetski, iako je kruh fin i mekan.
Davore, da primjenim tvoj savjet tj. da ostavim kruh u pekaču na održavanju temperature još cca 20 minuta?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma