Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Dojenje na tri sata

malinica

Početno Dojenje na tri sata

Evo nas poslije deset dana uigravamo se i dalje u dojenje. Sanirali smo probleme sa ragadama tako da sad postaje obostrano uzivanje.

Ono sto me interesuje je da li budite bebe npr. na tri sata da bi ih nahranili, ukoliko se one uspavaju. Moja maca se uspava nekad do cetri sata, nekad malo preko cetri sata, (nekad su to i dva sata) i meni je zao buditi zbog tih sat vremena pa je ostavim da spava. Da li to moze da se odrazi na moju produkciju mlijeka.
    I jos nesto nemam vise onaj jaki osjecaj nadolazenja mlijeka kao u pocetku, sad su mi grudu uglavnom mekane, po koji cvoric koji razbijem. Da li to znaci da je vec uspostavljena neka ravnoteza ponude i potraznje ili da ja ne proizvodim vise dovoljno mlijeka (mada mi se cini da je beba sita, i stolica je uredu)

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koliko je prosjecno podoja kroz 24 sata? Minimalno, mislim.

lidac2004

Početno

nama je pedijatar rekao da ju budimo svaka 4 sata i tako smo radili neko vrijeme pa smo prestali nakon nekih mjesec i pol i sada se budi kad njoj pase,nekad je to za 4 sata a nekad i 7 sati.

malinica

Početno

Citiraj Maja prvotno napisa
    Koliko je prosjecno podoja kroz 24 sata? Minimalno, mislim.
    mislim da imamo minimalno oko 8-9 podoja u toku dana

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Di mi je post :? :? :?
    Enivej, kao sto rekoh, to je ok broj podoja (spada u prosjek), ako su i mokre pelene i kakice ok, neka si beba rasporedi podoje kako joj odgovara, ne treba je buditi. Primjecujes li mozda doba dana kada u krace razdoblje "zgura" vise podoja?
    Bude se beba vec "probudila". Odmaraj se dok ona spava, skupljaj snagu.

blondie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Lunica je isto znala duuugo spavati, već je par dana nakon bolnice prespavala cijelu noć. Ja ju nikad, nikad, nikad nisam budila. Pa to bi mi bilo tako žao. A sad sa tri mjeseca je udvostručila porođajnu težinu, i imamo 7 kg (isključivo dojimo!!!!)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •