-
neće kakati na wc
Pomozite s iskustvima, molim vas. Karlo je otprilike na proljeće skinuo pelenu, bez problema i praktički preko noći, ali ne i što se tiče kakanja. Već dakle više od pola godine kaka samo u pelenu. Štoviše, nije ni govorio da mu se kaka već smo mi nekako to skužili i stavljali mu pelenu. Znam da je to linija najmanjeg otpora, do sad se iskreno nismo baš previše trudili da ide na zahod to obaviti, puštali smo ga da ide svojim ritmom. Sad nam je nekako dosta toga i nismo kupili pelene. Rekla sam mu da nećemo kupiti pelene i da ako mu se kaka ide na zahod. Danas je već treći dan da nije kakao. Kaže da mu se kaka (i to je napredak), nekako sjedne na školjku, stavim mu na kantu za rublje zabavu, i ništa. na kraju kaže da mu se ne kaka i da hoće dolje. Što da radimo, glupo mi je sad vraćati pelenu (iako je danas baka koja ga čuva naravno stavila pelenu, ali ništa od kakanja), mislim da ćemo mu tako poručiti da ni sami ne vjerujemo da može kakati na zahod? S druge strane, bojim se da se ne začepi i da ga ne boli, onda će mu biti još veća trauma
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma