zanima me, ukoliko je moje dijete alergično na proteine kravljeg mlijeka, da li onda može reagirati i na mlječne proizvode koje ja konzumiram, budući da dojim? tj. da li se taj kravlji protein može lučiti u majčino mlijeko?
inače, imamo AD koji je u svom najgorem mogućem izdanju ikad, ni kortikosteroidi ne pomažu, a poduzimamo sve moguće da izbjegnemo potencijalne podražaje, a sad me još jedino ovo muči, neko vrijeme sam bila maltene samo na vodi i bananama, ali nisam primjetila povezanost u pojavi AD
I ako mi možete odgovoriti da ne otvaram novi topic, zašto su alergo testovi na proteine kravljeg mlijeka nepouzdani do 1. godine djetetovog života?
I još nešto, ja i izdajanje = nemoguća misija, ne znam zašto, ali ne ide...kad krenemo s dohranom, nema mi druge nego koristiti ad za kašice - ili?
I još jedno za kraj...... budući da bolujem od autoimune bolesti, dakle di moja antitijela poremećeno rade, što je s antitijelima u mome mlijeku????? jesu li antitijela u mom mlijeku u redu? jel ikako moguće da oni izazivaju takve reakcije na koži moje bebe? ovo je malo "specijal"pitanje ali me jako muči zadnje dane...help...