zanima me, ukoliko je moje dijete alergično na proteine kravljeg mlijeka, da li onda može reagirati i na mlječne proizvode koje ja konzumiram, budući da dojim? tj. da li se taj kravlji protein može lučiti u majčino mlijeko?
inače, imamo AD koji je u svom najgorem mogućem izdanju ikad, ni kortikosteroidi ne pomažu, a poduzimamo sve moguće da izbjegnemo potencijalne podražaje, a sad me još jedino ovo muči, neko vrijeme sam bila maltene samo na vodi i bananama, ali nisam primjetila povezanost u pojavi AD
I ako mi možete odgovoriti da ne otvaram novi topic, zašto su alergo testovi na proteine kravljeg mlijeka nepouzdani do 1. godine djetetovog života?
I još nešto, ja i izdajanje = nemoguća misija, ne znam zašto, ali ne ide...kad krenemo s dohranom, nema mi druge nego koristiti ad za kašice - ili?
I još jedno za kraj...... budući da bolujem od autoimune bolesti, dakle di moja antitijela poremećeno rade, što je s antitijelima u mome mlijeku????? jesu li antitijela u mom mlijeku u redu? jel ikako moguće da oni izazivaju takve reakcije na koži moje bebe? ovo je malo "specijal"pitanje ali me jako muči zadnje dane...help...

... budući da bolujem od autoimune bolesti, dakle di moja antitijela poremećeno rade, što je s antitijelima u mome mlijeku????? jesu li antitijela u mom mlijeku u redu? jel ikako moguće da oni izazivaju takve reakcije na koži moje bebe? ovo je malo "specijal"pitanje ali me jako muči zadnje dane...help...
Odgovori s citatom