-
dojenje i hormonalni disbalans
zanima me nesto... dakle, otkad dojim, cemu ima 10 mjeseci postala sam mobilna emocionalna bomba..dotakne me sve, od vozaca koji me krivo pogleda na cesti, preko reklama za humanitarne akcije, na sam spomen ane rukavine redovito prosuzim, a kulminacija je bila neki dan kad sam se rasplakala ko kisna godina na spot tose proeskog koji se vrtio na tvu (btw, tosu uopce ne slusam, zao mi je covjeka, al nije da me inace njegove pjesme diraju i da se pronalazim u njima)...sva sreca pa ne idem u kino zbog bebe jer sam uvjerena da bi me i crtici rasplakali. nije da sam ja tuzna, ne sumnjam na ppd, nego eto, sve oko sebe dozivljavam prejako, od lijepe rijeci do krivog pogleda, meni se odmah stisne srce, napune oci, i slap krene...ne mogu rec da me to ne iritira, fakat nisam nikad bila tip koji place na romanticne filmove, pace ni ne gledam ih, a da ne pricam sta svako malo priredjujem MM, a bogami i prijateljima... ima li nas jos? kad prestaje? mislim dojit sto duze, al pobogu, sta cu s razmazanom sminkom hodat par godina?
( narafski da sam malo iskarikirala, poradi umjetnickog dojma, no nisam daleko od opisanog)
-
je si li dobila mengu?
ja nisam bila "svoja" do menge - povišen estrogen
-
Re: dojenje i hormonalni disbalans
Ovako nekako sam i ja, samo sto sam vezala to uz porod i majčinstvo, nije mi palo na pamet da ima veze s dojenjem. Tvoja teorija barem daje nadu da će jednom prestati. Zapravo, sad je vec blaže u odnosu na prve mjesece.
Ja sam dobila menstruaciju i uz blagu nestabilnost ostatak mjeseca, te dane sam stvarno i ozbiljno nenormalna, toliko da mislim da trebam neku stručnu pomoć. Prije nikad nisam dozivljavala neke psihicke promjene u te dane.
Inače, rodila sam prije 18 mjeseci.
-
Ih sasa, ti mora da si inace extra tough....pa ne moras biti disbalansirana da zasuzis na stvari koje si navela.
Nego kad u taksiju zaplaces na zadnji turbofolk - javi se.....
-
ninet- pa i zaplacem u taxiju na zadnji turbo folk- od muke
i dobila sam mengu, ali je vise nema, nego sta je ima..
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma