Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Zagrebački model stanogradnje ili tzv. Bandićevi stanovi

SaniSeva

Početno Zagrebački model stanogradnje ili tzv. Bandićevi stanovi

Eto napokon ćemo doći do stana i to ne bilo kakvog već Bandićevog !
    Uglavnom, prijavili smo se za stan od 75m2 u Zane, dobili, potpisali predugovor i predali papire za kredit i sad čekamo odobrenje kredita.
    Ono što me jako smeta, jeste nemogućnost bilo kakvog dogovora pri izgradnji stana, a da ne spominjem punu ratu koja se odmah počinje plaćati iako sad ide isplata od 30% iznosa cijene, a preostalih 70% kad 70% stana bude gotovo, tj. cca 6 mjes 2008, a stan će biti useljiv do 01.12.2008.
    Ako se sjećate Bandić je naglašavao da će ovo biti izuzetno povoljan model za mlade pošto će ratu kredita početi plaćati tek pri useljenju.
    Jedino povoljno je kvadrat 1300 m2, ali kad skontaš da ćeš živjeti između lesnine i getroa, na svinjogojskoj farmi pitam se da li su mogli više uopće i dobiti. Jeste da će sva infrastruktura biti izgrađena i to nas je i privuklo, ali mislim da malo pretjeruju sa povoljnošću.
    Napisah sve ovo malo da se izjadam, pa mi se javite ako se i vi želite nekome jadati
    Nije da nisam sretna što ćemo napokon biti u NAŠEM stanu, ali ako ga pošteno plaćamo i to unaprijed, valjda bi nam mogli dati da izaberemo pločice i sl.
    Što me briga ako grade 53 zgrade, ja hoću malo fleksibilnosti.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

bojim se da ništa od fleksibilnosti, ali mi smo se već pomirili sa time, nego nisam baš dobro shvatila, kako to misliš punu ratu kredita, ja sam tetu u banci shvatila da plaćamo umanjenu ratu do potpisa pravog ugovora (nadam se barem da je tako). doduše nismo još potpisali, ali to nas čeka i to uskoro.

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

i ja se pridružujem . nama je u zane rekao frajer da se plaća rata ali kamata samo na 30%.

ja sam isto malo luda zbog nefleksibilnosti. želim znati kakve će boje biti pločice npr. ili pitali smo kakve su sanitarije, rekli su inker zaprešić, a ako vam se ne budu sviđale skinite kasnije i stavite druge. mi bi porušili jedan zid, to isto valda tek nakon.

potpisali smo predugovor i čekamo da holding vrati papire.
    u agenciji su rekli useljenje 9/2008 a u predugovoru piše dovršetak do 01.12.2008. :?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Slušajući i čitajući iskustva ljudi koji su kupili ili kupuju stan u izgradnji, neopisivo mi je drago da smo mi uspjeli naći gotov, sređen stan i da nismo morali prolaziti sve to, jer mislim da bih danas bio ili u Popovači (psihijatrija) ili u Dugom selu (zatvor)... :/

Baš mi žao ljudi koji to prolaze, ali nažalost situacija u HR i posebno u ZG je takva da ljudi baš i nemaju puno izbora...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Tonja_1 prvotno napisa
    u agenciji su rekli useljenje 9/2008 a u predugovoru piše dovršetak do 01.12.2008. :?
    daj Bože da bude prema ugovoru, neki dan na telki rekao frajer iz holdinga (ne mogu se sjetiti tko) da će sve biti gotovo na proljeće 2009... pa ti sad znaj...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kak napreduje to u sesvetama? Vidim da se gradi naveliko...

gimnazijalka

Početno

Zainteresirani za te stanove, jeste li svjesni toga da je broj predviđenih parkirališnih mjesta skoro 3 puta manjiod broja stanova. Bandić veli, nemaju svi aute.
    Meni se ta lokacija čini vrlo loša ako čovjek npr. radi u Zg a nema auto.

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj gimnazijalka prvotno napisa
    Zainteresirani za te stanove, jeste li svjesni toga da je broj predviđenih parkirališnih mjesta skoro 3 puta manjiod broja stanova. Bandić veli, nemaju svi aute.
    Meni se ta lokacija čini vrlo loša ako čovjek npr. radi u Zg a nema auto.
    a koliko ljudi živi u sesvetama i dalje, radi, ide u školu ili fax u zg a nema auto?! zato postoje autobusi, prigradski vlakovi...

što se prometne povezanosti tog naselja tiče, ona je najmanji problem. naselje je dobro zamišljeno sa svim potrebnim popratnim sadržajem i što više razmišljamviše me veseli... dok nismo ustanovili preinake na stanovima o kojim nitko ne obaviještava kupce stanova .

preko drugog foruma.hr se okupljamo i organiziramo u akciju prema holdingu i medijima ali nas nema puno pa bi bilo jako lijepo ako znate nekoga tko je tamo kupio stan da nam se pridruži jer što nas je više tim bolje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •