Eto napokon ćemo doći do stana i to ne bilo kakvog već Bandićevog!
Uglavnom, prijavili smo se za stan od 75m2 u Zane, dobili, potpisali predugovor i predali papire za kredit i sad čekamo odobrenje kredita.
Ono što me jako smeta, jeste nemogućnost bilo kakvog dogovora pri izgradnji stana, a da ne spominjem punu ratu koja se odmah počinje plaćati iako sad ide isplata od 30% iznosa cijene, a preostalih 70% kad 70% stana bude gotovo, tj. cca 6 mjes 2008, a stan će biti useljiv do 01.12.2008.
Ako se sjećate Bandić je naglašavao da će ovo biti izuzetno povoljan model za mlade pošto će ratu kredita početi plaćati tek pri useljenju.
Jedino povoljno je kvadrat 1300 m2, ali kad skontaš da ćeš živjeti između lesnine i getroa, na svinjogojskoj farmi pitam se da li su mogli više uopće i dobiti. Jeste da će sva infrastruktura biti izgrađena i to nas je i privuklo, ali mislim da malo pretjeruju sa povoljnošću.
Napisah sve ovo malo da se izjadam, pa mi se javite ako se i vi želite nekome jadati![]()
Nije da nisam sretna što ćemo napokon biti u NAŠEM stanu, ali ako ga pošteno plaćamo i to unaprijed, valjda bi nam mogli dati da izaberemo pločice i sl.
Što me briga ako grade 53 zgrade, ja hoću malo fleksibilnosti.