paulina, sto vise opisujes svog sina, sve vise vidim slicnosti s mojim, pogotovo ovaj dio:
dok se setamo po kvartu mi naglas rijesava slozene matematicke zadatke s troznamenkastim brojevima (jer mu je zabavno) a iz testova iz matematike dobiva cetvorke jer gubi koncentraciju, a ne zbog neznanja.Postano: pet tra 07, 2006 1:50 pm Naslov:
--------------------------------------------------------------------------------
s druge strane jedva je naučio čitati, točnije uopće nije imao motivaciju za to, jednog dana jednostavno je počeo čitati sam od sebe, kad sam ja već bila na izmaku snaga
do lani nije znao držati olovku u ruci, crtao je strašno, a sad stvara crteže koji su uvijek na panou u školi
zadatke iz matematike, i to one složene rješava ka iz topa, da bi te iste zadatke u kontrolnom u školi pogriješio jer ih je bilo mnoštvo na jednom papiru i on se nije snašao
Mislim da je kljuc kod nase djece kako se mi prezentiramo kao roditelji - koja su nam ocekivanja u skoli glede ocjene itd. i kako reagiramo kada dobiju losije ocjene zbog manjka koncentracije - bezuvjetna ljubav...
mamazika - znaci dijete ti tek na jesen krece u skolu? Ne bih onda ni krenula s lijekovima barem dok ne prodje prvo polugodiste, neka se upoznaju dijete i uciteljica, naravno neka i uciteljica bude informirana, mozda ce biti sve o.k.