-
Roditelji djece koja imaju dijagnozu ADD ili ADHD i te kako ulažu dodatni trud i energiju u odgoj te djece. Bez toga, djeca uopće ne bi ni imala ikakvu dijagnozu, ne bi imala individualizaciju u školi i općenito, imala bi puno puuuno manje šanse.
Netko to razumije (pogotovo ljudi koji se nađu u situaciji da imaju takvo dijete, vlastito ili učenika ili nekoga u bliskoj okolini), većina još uvijek ne...
Ovakvi postovi kao što su ovi koje je moia napisala baš govore u prilog tome da cijelo društvo treba educirati što je to poremećaj pažnje, kako se takva djeca ponašaju i kako im treba pristupiti. Bez toga, djeca će odrasti nesretna i obilježena, netko će za njih napisati "40% retardiran" (što god to značilo.... mene podsjeća na one reklame da pasta za zube izbjeljuje 29% više od klasične - tj. bedastoća).
A nebuloze su takvi postovi. Ako nemamo za reći ništa pametno i konstruktivno, meni nikad nije jasno zašto bi uopće MORALI išta reći? Da utrljavamo sol na ranu ljudima koji se nose s takvom situacijom i daju sve od sebe da djeci s poteškoćama omoguće sve što im je potrebno?
Sorry, moia, na tvom mjestu ja bih razmislila dvaput kako ovakvi postovi kao tvoji prikazuju svog autora....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma