Dolega, na ovoj adresi koju sam ti dala su sve moji bivši profesori s faksa i vjeruj mi da su oni najkompetetniji za tvoj problem.
I tamo ćeš moći obaviti sve ove pretrage koje ti je preporučila tvoja doktorica. U savjetovalištu i rade defektolozi jer je to savjetovalište Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, bišeg Fakulteta za defektologiju. Logoped je isto defektolog, ali smjera logopedija, ja sam npr. defektolog-smjera rehabilitacija, a postoji ti i defektolog-smjera poremećaji u ponašanju, a prof. Sekušak ti je bazično psiholog, ali radi isto na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu i bavi se hiperaktivnošću i sličnim stvarima da sad tu ne elaboriram.

Ne mogu ja sad reći bilo što ružno o Kukuljevićevoj jer i mi tamo šaljemo djecu na obradu, ali ako hoćeš konkretnu pomoć bolje ti je otići gdje ti preporučujem jer ti dijete neće samo tako dobiti DIJAGNOZU.

Tvom djetetu ne treba dijagnoza, vjeruj mi, ona će ti samo zakomplicirati život i bit će isprika nekim budućim učiteljima da se s njim pobacuju jer on ima dijagnozu. Dijagnoza se i tako ne može odrediti za jednog posjeta bilo kojem stručnjaku i tu smo danas jako oprezni svi mi koji hoćemo biti savjesni i stvarno pomoći djetetu i roditelju.
Vama trebaju konkretni savjeti za rad i život.
Postoji mogućnost da neke od kolegica iz savjetovališta stupe u kontakt s učiteljicom iz tvoje škole i da joj daju upute za rad. To nećeš doživjeti u Kukuljevićevoj nego ćeš dobiti samo nalaze, koji toj tvojoj učiteljici ništa ne znače jer ih ona ne zna ni protumačiti, ne zato što je glupa nego se nije školovala za to. Zbog toga postoje defektolozi i psiholozi.