educiraj se prije nego sto povjerujes u ideje koje ce ti ponuditi po medicinksim institucijama
pa zato i jesam skeptična koliko će "dijagnoza" biti od koristi, pogotovo ako se ona uklopi u školu kao što se je u vrtić. Tete kažu da nemaju problema sa njom, prati upute i zadatke koje rade sva djeca, jeste puna energije ali one tima vladaju, jedna od teta joj je i priličan autoritet. Predstave, pjesmice i ostalo popamti i uloge koje nisu njezine. Npr. zapamtila je od teta uputu da je predstava tajna, ali da sam joj ja tako nešto rekla, ne znam baš.

1/ cijepljena je po programu, a ponašanje je takvo od rođenja (u trbuhu je bila jako mirna beba).
2/ mislim da nisam bila bolesna, možda kakva prehlada koje se niti ne sjećam
3/ za porod ne znam, jer su nas apsolutno isključili iz bilo kakvih informacija i odluka, ali kao što sam gore napisala ono što sam ja zamijetila u onom kratkom trenutku kad sam je vidjela a prije nego su je odnijeli - da je bila plavo/ljubičasta, ali je apgar dobila 10/10 :?
Ono što sam zamijetila ra razliku od drugog djeteta, da je gledala "kroz nas" dosta dugo, dok je drugo dijete imalo fokusiran pogled i reagiralo na komunikaciju skoro odmah.