Meni Anita nije napravila ragade, no imamo "borbe" sa dojenjem. Dobro primi dojku, sise neko vrijeme i onda osjetim kako me glode zubima, kazem da pusti i primi ponovo i tako preko nekoliko puta. Nekad samo osjecam pritisak zuba na bradavici, podnosljivo. Ovo sto maja kaze je potpuno tocno - cim odmakne glavu ili se objesi odmah boli.

Druga vrsta boli je kada popije svo mlijeko i onda vuce na prazno - e to bas boli, i zubi joj se urezuju u dojku.

Zbilja moras biti fokusirana, i uspjet ces izbjeci ozlijede.

Ne mora znaciti da je kraj dojenju - Anita je prorijedila podoje, bradavice su prestale boljeti jako kao u pocetku, i onda se zaredale bolestine od pocetka 12mj do sada i ciki milijun puta dnevno u losijim danima, i par puta u boljim. Iako je broj podoja manji i trajanje krace jer nemam mlijeka, ona ne pokazuje tendenciju ka prestanku. Tako da sam prosla valjda sve faze - od pocetnog straha od tandema (vise zbog svojih fizickih kapaciteta), preko koketiranja sa idejom, do prihvacanja neminovnog i sada se cak radujem tome. Puno sam razgovarala s Anitom, i ona kaze da je jedna cika njena a druga bebina, i da ce cikiti zajedno, i od kada je shvatila da ne mora prestati dojiti ( a pritisak sa strane je bio poprilican dok nisam pokazala zube ) puno bolje suraduje.

Ne znam sto ti jos reci, znas da imas punu podrsku i slobodno mi se jadaj na mail koliko god treba