Citiraj mu prvotno napisa
da i ja se slažem da placebo efekt nemre škodit. dapače, ak se ufuraš da će ti pomoć...fenomenalno.
kad ideš na ivf mislim da je itekak važno da VJERUJEŠ, jer ak to nemaš, žali bože vajde i upuštanja u postupke i kljukanje sa hormonima. mislim da stav itekako ima vodeću ulogu...
Mu, vjerovala ili ne, ja ovaj zadnji put fakat nisam vjerovala - doduše, to bi se moglo "prevest" kao - nisam niti bila "opterećena" mislima. Niti sam o dexamethasonu nešto specijalno mislila, meni je isto čudno za moj mentalni sklop razmišljat tipa - NK su mi 13% - ajme, nemam šanse jer je Beer rekao 12% i ni posto preko toga. Ja sam išla - a možda to nešto radi, ajmo probat, ovaj ciklus idem s dexom pa kud puklo. Odlučila sam s dexom probat u FET-u (da se ne debljam previše jer dex uzrokuje kod nekih žena debljanje, pa da mi se ne slažu kile - 5 od stimulacije, 2-3 od dexa kad moram na kuk pazit). Mi smo već skroz mentalno-emotivno na posvojenju bili. Nema "recepta", ni na koji način, na žalost... Sretno nam svima!