Mogu samo potpisati, evo, ja sam se jedva izborila za 2x u 7 godina napraviti na uputnicu kontrolu spolnih hormona 3dc i 21 dc.Lidali prvotno napisa
Lidali, i je i nije pitanje off topic - što su tebi svi krvni markeri negativni - negativan CRP, Reuma faktor i Waler Rose? Meni je sve to sad zadnjih godina (u 12.-16.-te kad su mi problemi bili najizraženiji mi je bilo OK, tad je bila samo sedimentacija povećana). Sad zadnjih godina scinitigrafija pokazala povećanu aktivnost u oba kuka, vide se naznake ev. upalnih zbivanja, ali ništa jednoznačno za neku terapiju (napisala mi imunologica Resochin po potrebi, ali ne piti ako idem u postupke pa ga nisam niti pila). Situacija se ono bila pogoršala pred dvije godine preseljenjem u "ventilirajući" poslovni toranj, a poboljšala kad sam se u donjem dijelu tijela počela oblačit i ljeti i zimi - zimski, više-manje i odkad se dodatno i ljeti i zimi grijem na električni radijator na poslu za napravit "undo" efektu krovnog ventiliranja kojeg je nemoguće isključit). Sad je stabilno već dulje vrijeme odkako izbjegavam aircon i ventiliranja koliko mogu.