To je tako - sinhrnonizacija promjena je glavna stvar, i nju je nekada najteže pogoditiina33 prvotno napisa
Booster doze HCG-a služe samo da bi natjerali bolju produkciju E2 i Progesterona u fiziološkim, dakle idealnom omjeru. To je isto kao kad dajete estrofem i Utrogetstan zajedno, s time da je izvana teže dobiti idelan omjer.Embriji nisu bili baš blasto, nego morule, ali i prije tog FET-a u svježem IVF-ICSIju s tim morula-embrijima i bez dexa smo prvi put ikad došli makar do sitne biokemijske 10 (nije bilo bHCG boostera nakon transfera tako da računam da je to bilo reprezentativno)) - što nam je tada "diglo krila".
A nema djelovanja progesterona bez predhodnog djelovanja estrogena.
Nema na čemu - odlučio sam se aktivno uključiti samo kako bi raščistili ovih nekoliko važnih pitanja.
Još jednom da Vam i ja zahvalim - osvježavajuća je Vaša otvorenost ovoj temi!
Već sam tražio da mi se account zatvori, no - ukoliko je potrebno - možete me uvijek kontaktirati na "mom" forumu Zdravlje i život, kao i do sada.
Pratim povremeno ovaj forum, i kako je već neko spomenuo, puno sam novih stvari ovdje po prvi put pročitao; nema tu nikakve taštine - svatko od nas svojim specifičnim razmišljanjem može za isti problem doprinijeti drukčijem kutu gledanja, i time svi nešto novoga naučimo.
Za sada toliko od mene, lijepip pozdrav i ugodan nastavak rada![]()

Odgovori s citatom