Citiraj Radončić prvotno napisa

Još jednom da Vam i ja zahvalim - osvježavajuća je Vaša otvorenost ovoj temi!
Nema na čemu - odlučio sam se aktivno uključiti samo kako bi raščistili ovih nekoliko važnih pitanja.
Već sam tražio da mi se account zatvori, no - ukoliko je potrebno - možete me uvijek kontaktirati na "mom" forumu Zdravlje i život, kao i do sada.

Pratim povremeno ovaj forum, i kako je već neko spomenuo, puno sam novih stvari ovdje po prvi put pročitao; nema tu nikakve taštine - svatko od nas svojim specifičnim razmišljanjem može za isti problem doprinijeti drukčijem kutu gledanja, i time svi nešto novoga naučimo.

Za sada toliko od mene, lijepip pozdrav i ugodan nastavak rada
Od srca hvala

Meni osobno bi ovako nešto bilo od ogromnog značaja u vremenu dok sam tragala za ''čarobnom formulom'', pa u tom smislu mislim da je od pomoći mnogima koji su i dalje u nedoumici što i kako dalje nakon niza neuspjeha koji ih iscrpljuju u svakom pogledu.

I možda sam se nespretno izrazila u svom prvom postu na ovu temu, ali heparin mi je kao otkriće osvanuo u potpunosti ne nakon mog uspjeha, već tek sad nakon vašeg objašnjenja - do sad mi je u tom smislu govorila uglavnom moja intuicija... ili možda ''čitanje između redova''.

Hvala!