-
na indukcijskoj ploči se ne pale cijela polja nego samo veličina dna zdjele (naravno da moraš imati takvo posuđe)
njena prednost u odnosu na "običnu" staklokeramičku ploču je što manje troši jer ne zagrijava cijelo polje. mana joj je cijena i nabava novog posuđa. kako da objasnim...možeš na indukcijskoj ploči kuhati s istim posuđem kao i na ovoj drugoj ali onda ne prepoznaje to dno s magnetom pa nema posebnog efekta.
od proizvođača imaš (od najjeftinijih prema najskupljem): Gorenje, Zanussi, Ariston / Electrolux, Rex / Aeg, Smeg / Miele, Gaggenau
obrati pažnju na rub koji može biti inox, samo brušeni (pod kutem) ili bez ruba kakvu ja imam (osjetljiva je na eventualno lupanje posuđem ali meni najljepše izgleda)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma