Ja imam za sada jako pozitivno iskustvo s ciscenjem indukcijske. Dok kuham ako nesto posprica samo odmah vlaznom krpicom prebrisem sve oko rajngle (sto je naravno moguce jer je ploca hladna)
Kad je kuhanje gotovo maknem rajngle i prebrisem jos jednom vlaznom i onda obrisem papirnatim rucnikom.
Neki dan mi je pokipio krumpir koji se kuhao - makla sam rajnglu, spuzvicom u dva poteza pokupila svu tekucinu, prebrisala, posusila papirnatim rucnikom i nastavila kuhati.
Jedan jedini put se nesto masno navuklo i to sam oprala obicnim arfom+grublja spuzvica.
Ponekad pospricam onim tekucim sredstvom za staklokeramiku i prebrisem papirnatim rucnikom da se malo divim kako blista.

Sto se odrzavanja tice ja sam se preporodila. Inace uzela sam bijelu i mislim da se na bijelom puno manje vide tragovi brisanja nego na crnom, imala sam crnu staklokeramiku i to je bilo puno teze dovesti u besprijekorno stanje.

A i kuhanje ide ok, sve se stvarno brzo ugrije (brze nego na plinu koji sam prije imala), reagira odmah na smanjenje jacine, uglavnom dobra odluka sto se mene tice...