-
Ja imam za sada jako pozitivno iskustvo s ciscenjem indukcijske. Dok kuham ako nesto posprica samo odmah vlaznom krpicom prebrisem sve oko rajngle (sto je naravno moguce jer je ploca hladna)
Kad je kuhanje gotovo maknem rajngle i prebrisem jos jednom vlaznom i onda obrisem papirnatim rucnikom.
Neki dan mi je pokipio krumpir koji se kuhao - makla sam rajnglu, spuzvicom u dva poteza pokupila svu tekucinu, prebrisala, posusila papirnatim rucnikom i nastavila kuhati.
Jedan jedini put se nesto masno navuklo i to sam oprala obicnim arfom+grublja spuzvica.
Ponekad pospricam onim tekucim sredstvom za staklokeramiku i prebrisem papirnatim rucnikom da se malo divim kako blista.
Sto se odrzavanja tice ja sam se preporodila. Inace uzela sam bijelu i mislim da se na bijelom puno manje vide tragovi brisanja nego na crnom, imala sam crnu staklokeramiku i to je bilo puno teze dovesti u besprijekorno stanje.
A i kuhanje ide ok, sve se stvarno brzo ugrije (brze nego na plinu koji sam prije imala), reagira odmah na smanjenje jacine, uglavnom dobra odluka sto se mene tice...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma