Hvala svima na odgovorima. Baš mi je bilo jako važno riješiti se plina ako je ikako moguće. Da objasnim (kopiram s drugog topica):

S plinom je stvar ovakva - voljeli bismo ga se riješiti, jer ja imam nekoliko neugodnih iskustava. Kao mala beba, zamalo sam se ugušila plinom koji je "curio" iz peći, bila sam već klinički mrtva, jedva su me spasili nekim čudom. Završili smo u crnoj kronici.
Kad sam imala 10 godina, na moru u tetinoj vikendici, u objektu do našeg je eksplodirala plinska boca i srušila zid na mene. Niš mi nije bilo, osim par masnica, ali... uh.

I tak. Sad kad imam djecu, radije ne bih plin.. Samo nemam pojma jeli kuhanje lakše na ovim modernim pločama?

Inače, imala sam u jednom stanu gradki plin, nisam uopće zatvarala ventil osim kad smo išli na dva tjedna na more. Sad trenutno imam plinsku bocu.

koksy slažem se s tobom oko "no name" pećnica i ploča. Meni je to otprilike kao i s ostalom tehnikom. Prvo sam mislila da je nebitno a sad kad nam se pokvario 3. za redom aparat iste (jeftine) marke poludjela sam. Ne radi se o bijeloj tehnici al nema veze, ipak..