Pokazuje rezultate 1 do 50 od 133

Tema: Ravan štednjak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Maja prvotno napisa
    Citiraj summer prvotno napisa
    Citiraj MBee prvotno napisa
    Citiraj Tiwi prvotno napisa
    Naravno, navikla sam na plin, te na onoj strujnoj (starinskoj) ploči nisam bila u stanju ništa skuhat, eventualno pregorit, prekuhat ili nakuhavat satima.. ma totalni užas.
    A struja, dakle, ploča a ne indukcijska nego strujna, jel to čemu? Ima li smisla kupiti ako nisam nisam znala kuhat na strinskoj "struji" ??
    I ja sam bila jako skeptična pri kupnji strujne staklokeramičke ploče upravo zbog lošeg iskustva s kuhanjem na struju. No, ovo je nešto neusporedivo. Preporučam od
    Potpisujem. Uzasavala se od kuhanja na struju na starom stednjaku. Sada milina, brzo (jedino se malo sporije zagrijavaju posude s debelim dnom tipa zeptera), ali inace odlicno. Ciscenje - milina. NIKAD se ne bih vratila na plin, neusporedivo mi je ovo lakse.
    x
    veliki X

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nesto mi je sad zasvijetlilo po cijeloj ploci dok sam kuhala veceru, cijela je bila crvena na par sekundi, ne samo krug
    i nesto je puklo
    i iskocio osigurac (mozda je to puklo, a meni od straha izgledalo ko da je u ploci)

inace jadna ja, kuhat cu na plinskom kuhalu iz konzerve, za kampiranje, gdje cu ponovo nas nesto sto stane u moju kuhinju :/
    isto se dogodilo mm neki dan, jedan dan ploca nije radila, zujala je, a onda proradila, valjda ce i ovaj put tako

mogu li se te ploce popravljati i gdje?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    nesto mi je sad zasvijetlilo po cijeloj ploci dok sam kuhala veceru, cijela je bila crvena na par sekundi, ne samo krug
    i nesto je puklo
    i iskocio osigurac (mozda je to puklo, a meni od straha izgledalo ko da je u ploci)

inace jadna ja, kuhat cu na plinskom kuhalu iz konzerve, za kampiranje, gdje cu ponovo nas nesto sto stane u moju kuhinju :/
    isto se dogodilo mm neki dan, jedan dan ploca nije radila, zujala je, a onda proradila, valjda ce i ovaj put tako

Mogu samo

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    i nesto je puklo

Ja ju ne bi koristila, dok serviser ne pogleda. Ipak je staklo u pitanju.
    Meni je jednom eksplodirao(razletili se špriheri po cijeloj kuhinji) arcopalov tanjur (bio je vruć, a ja ga stavila na hladni sudoper), tako da si ne želim niti zamisliti šta bi bilo da se razleti staklo keramička ploča.(Možda i ne može, ali ja bi se bojala)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •