-
sretna mama, nadam se da je sve u redu s tobom i bebačićem. Normabel smiješ popiti, ja sam u 18 tjednu i doc mi je dao Normabel jer me užasno pati nesanica.
a sad da vam svima kažem nešto vezano za prometne nesreće. pošto mi brat radi u policiji, upravo na prometnim uviđajima iz vlastitih izvora vam mogu reći da:
- oni su obavezni doći na poziv, bilo ili nebilo ozljeđenih
- ukoliko je manja šteta oni vam mogu predložiti da se dogovorite i sve rješite putem osiguranja
- ali, po preporuci mog brata koji je meni rekao: nikad, ama baš nikad se ne dogovaraj, osim ako ti na licu mjesta krivac isplati štetu u kešu. stotine ljudi dolaze k njemu i ptaju ga šta mogu napraviti nakon mjesec - dva jer krivac više ne priznaje odgovornost, a policiju nisu zvali. nemožete ništa. tj, možete ga tužiti a mogućnost da nešto dobijete : nula
zato drage moje, uvijek, trudne ili ne, sa razvaljenim autom, ili samo blatobranom, zovite policiju jer to je njihov posao.
ja sam imala sudar na zelenom valu, tip je bio kriv, htio se nagoditi, ja nisam, kad je došla policija takve je gluposti lagao njima, da su ga pitali ima li on uopće vozačku i misli li zašutit i pustit ih da rade svoj posao.
eto...apeliram...zovite plavce...nisu oni tako loši, bar ne svi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma