lukava
ja sam s glutenom već skulirala, nakon prvotnog šoka neznanja. dohrana me totalno izluđuje i ako ovako nastavim, neće me život daleko dovesti... griz je i meni totalna nepoznanica, ne znam jesam li ga dva puta u životu jela, pa mu od toga sigurno neće nedostajati tko zna čega, ali eto napravit ću mu domaći kruh, pa neka ga gricka. i to mu je dosta glutena. ne pojede više ni vitamina iz npr. jabuke ili proteina iz mesa

što se tiče ribe - svekar uvijek kupuje i inzistira samo na friško ulovljenoj jadranskoj ribi, sve ostalo za njega ni ne postoji (prođe i po tjedan dana da smo kod njih, ali ne jedemo ribu jer nema friškog ulova ), tako da što se tiče friškosti tu za šimuna nema straha.

zamrzavanje - naučila sam i da se zamrzava cijela, ali za dijete ću ipak u male-male komadiće (tako sam napravila i s domaćom piletinom).

kao što rekoh, neće toga biti toliko puno već će zadnja porcija stajati u zamrzivaču možda 2-3 tjedna i onda će već stići nove zalihe (neš' ti zaliha od po 2-3 komadića veličine 5 centimetara - eto toliko je njemu dovoljno za obrok, a ni to obično ne pojede sve )