Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: MERIONAL ILI MENOGON I DECAPEPTYL U PRAHU??

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno MERIONAL ILI MENOGON I DECAPEPTYL U PRAHU??

Posto sam u punom jeku pri nabavci lijekova za dolazeci MB dobila sam korisnu adresu ljekarne iz juznog Tirola gdje postoje vrlo povoljne ponude.

Prva stvar koja me interesira je Menogon..
    U MB protokolu pise da mogu uzimati Gonal,Merional ili Menogon.
    Nakon sto sam uspjela naci vrlo jeftin Gonal F 900 IE sto ce mi biti za prva tri dana i sestra Jasna mi ga je odusevljeno preporucila, u potrazi sam za slijedbenikom..U toj ljekarni kosta 10 amp.Menogona 109 €.Merionala nemaju a u ostalim apotekama Merional kosta 10 kom. 269 €.
    Sad me brine koliko je taj Menogon kvalitetan lijek i hocu li mozda njega morat vise uspricavat nego sto bi morala Merionala??
    U zadnjem postupku sam imala stimulaciju sa 4 Merionala dnevno uz Decapeptyl i na to sam odlicno reagirala.
    Ima li koja od vas iskustva sa oba lijeka??
    Sto da narucim??
    Jos jedna stvar koja me muci je Decapeptyl..
    U toj ljekarni mogu dobiti 7 amp. za 45 € ali to je prasak za mijesanje kojeg ja jos nisam koristila nego samo gotove injekcije koje kostaju duplo vise-7 kom. 81 €
    Jel koja od vas koristila takav Decapeptyl??
    Bojim se da niti on nije dobre kvalitete!

Pomagajte!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Bebomanka, ja sam bila na protokolu s Menogonu i super reagirala ali je to individualno. U prvom postupku u MBu sam imala 13 JS (6 blastocista) u drugom 21 JS (15 blastocista). Cini mi se da se Menogon vec duze ne proizvodi pa bi bilo dobro da se o tome raspitas i da provjeris datum uporable lijeka. Inace smo mi u Pragu kupili Menogone i platili EUR 205,- za 20 ampula tako da je cijena koju ste vi dobili isto super.

Srecno

zisu avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Bila sam u postupku s menopurom i decapeptylom. Kako je bolnica usred postupka ostala bez decapeptyla (koji je bio u gotovim injekcijama) doc mi je napisala da kupim taj koji se mijesa jer je jeftiniji, ostalo je isto. Placala sam ga isto 45 eur. Sto se tice mjesanja nikakva nauka isto kao i kod menopura.

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

Hvala cure,sjajne ste!
    Sad sam malo mirnija a i moja doc me je nazvala i rekla mi za Menogon da u njemackoj samo njega koriste,prema tome nema problema..
    vama!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Draga merional,menogon i menopur su ti isti po sastavu pa nije bitno koji ćeš uzeti. Ti vidi koje ti cijene odgovaraju paa...U Mađarskoj ti je 10 ampula merionala 75 EUR-a, e sada sve ovisi dali ti se isplati ići tamo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •