Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Gdje kupiti kupaće i rukavice za plivanje?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Gdje kupiti kupaće i rukavice za plivanje?

Naime, idemo na skijalište gdje imaju i terme, pa ćemo i plivati, treba mi za malog, ali ne znam gdje kupiti. Ima li netko ideju?

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Kupaće obične ili kupaće pelene?
    Pelene za kupanje imaš u Mulleru i Dm-u.
    Kolutovi- pa baš nije sezona ..mi smo zadnje kupili u 11 mjesecu u malom dućanu kraj hotela / ali, zato jer smo zaboravili ponijeti pa smo eto imali sreće da su ih držali/

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kupaće obične. A vidiš, ne bi bilo loše ni pelene, da ne uneredi terme :D .

E sad, za rukavice znam da nije sezone, ali sam mislila možda je netko već kupovao, pa zna...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Romy prvotno napisa

E sad, za rukavice znam da nije sezone, ali sam mislila možda je netko već kupovao, pa zna...
    Prošle godine smo češće išli na bazene i one rukavice ( leptirići ) koje je imao od ljeta su se probušili.....nigdje nisam našla te plivalice i kad sam otišla na neki seminar u Opatiju, kupila sam tamo na štandovima....

Muž je tražio u zgb, a ja u klc i ništa nismo mogli naći

A meni se čini da ti imaš rodbinu u Rijeci, jel da ?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    Citiraj Romy prvotno napisa

Prošle godine smo češće išli na bazene i one rukavice ( leptirići ) koje je imao od ljeta su se probušili.....nigdje nisam našla te plivalice i kad sam otišla na neki seminar u Opatiju, kupila sam tamo na štandovima....

Muž je tražio u zgb, a ja u klc i ništa nismo mogli naći

A meni se čini da ti imaš rodbinu u Rijeci, jel da ?
    Yes, iz Opatije sam, vidiš, dobro si me sjetila onog našeg "Ponterossa" na Slatini.
    Thanks Mare, probat ću tamo.
    Samo mi reci kako su se probušili?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ma bili su nekvalitetni ti iz bille, ovi iz Opatije su još na životu ,samo su mu premali, otežao je.......

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

mi smo išli u čatež i tu nigdjenismo mogli naći rukaice jer ih više nema,ali kada smo tamo došli bilo je svega i rukavica i kupaćih za kupiti.

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

moja šogorica je kupila u subotu u IANI.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Da ne pokrećem novu temu, kakve su vaše preporuke, jesu li za dvogodišnje dijete bolje rukavice ili šlauh? Meni je šlauh (da ne kažem šlauf, barem mi tako ovdje govorimo) prvi pao na pamet jer sam ga i ja kao dijete imala, no MM je spomenuo da se u njemu može preokrenuti naopako, glava dolje, noge gore. Naravno, ne bi bila ni sekunde bez nadzora, ali svejedno mi je i pomisao na to užasna.
    Prvi puta s idemo s njom na more i općenito na tako neku veliku vodu, a i sama nisam na moru bila, ma, sramota za reći koliko...
    Zapravo, uopće ne znam što treba tako malom djetetu na moru od tih rekvizita.
    Ono, kantice i te fore imamo, možda kupiti još onaj mlin za vodu i pijesak, loptu na napuhavanje.
    Nekakav čamčić ne bismo jer mislim da se ona u tome ne bi voljela kupati.
    Osim toga, plaža nije pjeskovita (ok, ako pređemo kanal do Cresa, navodno je tamo plaža super), kakvu obuću joj kupiti? Ima kroksice, ali to mi je nestabilno, a ima i neke spužvaste adidas sandalice otovrene u kojima inače ide u pijesak, perem ih svakodnevno. Da li joj kupiti neke plastične sandale (ajme, kad se sjetim onih iz našeg djetinjstva, a i sad viđam takve).
    Da joj kupaći ni ne kupujem, je l'? To mi se stvarno čini nepotrebno.
    Već vidim brdo stvari koje nosimo sa sobom, svekiji će zamračiti. A baš me briga, tko nosi, ne prosi!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moji hodaju u croksicama, u moru su bosi, jer mi ugalvnom idemo di su oblutci, ne stijene, sto im jedobro za stopalo. na palzi kad su samnom obavezno imaju kupace,pogotovo balerina, jer mi nije ugodno razmisaljti di sjedi s golom guzom.
    od pomocnih sredstava imaju leptirice.
    od dodataka, par posudica i onih pistoljcica za vodu, koji ne izgledaju kao pistolji, vec neke kornjace i sl,ali taj je princip.

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

SikaPika evo mi smo baš bili u toplicama da isprobamo naše rekvizite koje sam kupila za more.Od prošle godine ima onaj šlauf s dvjema rupama kamo idu noge,dakle dijete sjedi,prošle godine u moru je samo 1 put bio u njemu,nije mu se svidjelo,a sad u toplicama je bio samo u njemu. Ove godine sam mu kupila onaj prsluk,npr za čamac,gore je pisalo da je od 3 godine,a moj ima 2 i kad sam mu na suho obukla super mu je stajao,al u vodi se tek vidjelo da mu je ipak preveliki jer je sav otišao gore i prednji dio tijela mu pritiskao u vodu,zato njega nećemo ponjeti na more.A što se tiče narukvica,to i mene zanima,dal još nije premali za to jer mislim da ne bi znao glavicu držati gore da se ne potopi.Al kupit ću neke jeftine i isprobati i njih još prije mora pa ću javiti.A što se tiče onog običnog šlaufa ili koluta,za to isto mislim da mi je premali jer može iskliznuti iz njega.Ne znam kolko tvoj malac ima godina.Dakle dajem veliku prednost i plus ovom šlaufu s rupama gdje malac sjedi.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

vindira, eto ti slika u mom avataru, tu Sven jos ni nije imao pune 2 god pa eto ga kako pliva s narukvicama. Oni instinktivno dizu glavu, za to ne moras brinuti. Sven, kad je osjetio kako drzati ravnotezu nije nama dao ni blizu da ga pridrzavamo.

Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

koksy
    uvek me je zbunjivao tvoj avatar, S mi se činio premalen za "mišiće".
    maloj 3,4 g smo sad stavili, super se snašla.

prošlog leta šlauf, ali nije bila pokretna u njemu.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

pričam ja MM o ovome i spomenem rukavice, a on meni, valjda misliš na narukvice... dobro da ste vi shvatile

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lani je Maša, s 2 g, imala rukaviće i taj šlauf s rupama, ali s njim nije bila oduševljena. Iako je oduvijek luda za vodom u bilokakvim oblicima imala je fazu od pola ljeta nekakvog straha pa nije htjela nikako nego na nama a onda rukavići. I da, barkica na napuhavanje nam je ipak bila omiljeni rekvizit. Kantica, lopatica i onda bilo kakve čašice od jogurta, bočice, naplavljene grančice, sve se iskoristi za igru .
    Nego ne znam gdje idete (kad ste prekoputa Cresa ), ali možda vam je bezveze sve to vući sa sobom, tu su svi marketi prepuni napuhanaca, u Plodinama često imaju popuste već sad na 40% na te rekvizite i budu po par kuna.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Idemo u Nerezine. Već su starci rekli da bismo mogli to kupiti tamo, ali MM i ja smo ziheraši.
    Kupili smo danas narukvice i loptu, dobili smo nekakv šlauf, nije s rupama nego ima dvije prekrižene trake između kojih idu noge... čini se skroz siguran i masivan. Planiramo kupiti još čamčić i možda set tih kantica ili tako nešto. Ti napuhanci ne zauzimaju puno mjesta, ali katnice, to možda ostavimo za tamo. Tim više što idemo 24. 7., a za tri dana joj je rođoš pa joj možemo i to kupiti za poklon.

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

koksi, pa ne mogu vjerovati, znači neće mu se potopiti glavica?! Super,već danas idem u nabavku narukvica.A to je standardna veličina ili ima po godinama? I moj bi htio biti slobodniji,a to bi baš bilo odealno za njega.Tako i u toplicama izgledamo smiješno,on hoda po onom najmanjem bazenu,a ja zaštitnički čučeći hodam iza njega ko rak Ovako bi bila sigurnija.
    Posljednje uređivanje od vindira : 12.07.2011. at 11:10

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    Idemo u Nerezine. Već su starci rekli da bismo mogli to kupiti tamo, ali MM i ja smo ziheraši.
    Kupili smo danas narukvice i loptu, dobili smo nekakv šlauf, nije s rupama nego ima dvije prekrižene trake između kojih idu noge... čini se skroz siguran i masivan. Planiramo kupiti još čamčić i možda set tih kantica ili tako nešto. Ti napuhanci ne zauzimaju puno mjesta, ali katnice, to možda ostavimo za tamo. Tim više što idemo 24. 7., a za tri dana joj je rođoš pa joj možemo i to kupiti za poklon.
    Nadam se da vam je plaza blizu, mi smo jedne godine nosili sve to sto si nabrojala, svaki dan smo doma ostavljali ponesto jer smo bili prenatrpani a malac nezainteresiran, na kraju smo na plazu isli samo s rucnicima i tim narukvicama.

vindira mozda i bucne nosic u vodu koji put al ce isto tako vrlo brzo i dignut glavu, to je refleks. Ako si ti opustena bit ce i on. Moj sin koji i s 4 godine vristi dok se pere kosa, u vodi s tim narukvicama bude kao riba. MM ga doslovno baci u vodu a ovaj sav odusevljen izranja i vice "jos!"

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sunčica je u kolutu/šlaufu od godine i pola, leptiriće i kolute za malu djecu (te s trakama između nogica) nikad nije voljela. Samo treba kupiti uži kolut, da dijete ne može "propasti" kroz njega.
    Ove godine su u "standardnu opremu" ušle perajice, a nadam se da će kolut uskoro izaći iz nje.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da vam je plaza blizu, mi smo jedne godine nosili sve to sto si nabrojala, svaki dan smo doma ostavljali ponesto jer smo bili prenatrpani a malac nezainteresiran, na kraju smo na plazu isli samo s rucnicima i tim narukvicama.
    uh, pa i nije baš, ali svatko će nešto nositi, nas dvoje, baka, deda...
    vindira, mi smo joj kupili narukvice, standardne, neke u Konzumu
    ona je strašno sitna i ima tanke ručice pa smo se bojali da će joj biti velike, no, kad smo ih napuhali i pokušali navući, nismo uspjeli, ručice moraju biti vlažne...

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

evo mi smo isprobali naše narukvice.Bio je oduševljen i za šlauf uopće neće više ni čuti.Imam osjećaj da bi mogao i roniti jer smo se igrali na bazenu i on je kao skakao i jednom je skočio a da ga nisam primila pa je zaronio i ništa mu nije bilo,samo mu je smetalo što su mu oči bile mokre. A inače, baš je dobro skužio kako balansirati,počeo je kao plivati,nogice mu idu super,samo još s rukicama ne zna.Hvala cure na savjetima.

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

dajte pomagajte,

gdje da sada kupim narukavlje?

najvjerojatnije će nam trebati na mjesec dana za bazene a mi smo naše ostavili na moru, a u bazenu je ipak malo teže plivat nego u moru pa da imamo za svaki slučaj...

hvala
    Posljednje uređivanje od Ibili : 16.03.2013. at 14:05

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Neki dan sam u Intersportu vidjal da su vec izvadili kupace, mozda imaju i to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •